Awal bulan - permulaan sebuah kedai pachinko ciri (tempoh pemulihan atau terbuka kehidupan)

※ Jika anda telah hanya biasa dengan pergi sebagai trend bagi seluruh industri untuk memudahkan

 

pachinko salon dalam rujukan, tetapi saya tidak mungkin perasan, di ruang tamu pachinko, dan masa dan permainan yang mudah, akan ada dan apabila ia tidak . Dalam bercakap tentang di mana yang sama ada masa permainan, untuk tahu, anda keluar adalah perlu untuk menilai rancangan perniagaan salon pachinko.

 

juga didengar dalam mana-mana industri, terdapat satu perkara yang dipanggil juga pelan perniagaan di salon pachinko, juga mana-mana sahaja di ruang tamu pachinko, kami beroperasi berdasarkan pelan perniagaan ini. Berapa banyak keuntungan kasar, dan operasi pelan di mana dan bagaimana untuk pemulihan, anda boleh melihat banyak salon pachinko yang berdiri di bulan pertama. Ia adalah rancangan perniagaan satu bulan sehingga akhir bulan daripada bulan pertama.

 

untuk mencapai sebanyak mungkin pelan perniagaan ini, kami masa masa dan koleksi peristiwa, pergi secara kasar telah memilih. Sudah tentu, kerana ia adalah pelan, ia mungkin tidak berfungsi. Sebaliknya, realiti itu sahaja yang tidak bekerja adalah ruang tamu pachinko. Dalam

 

, permulaan bulan salon pachinko adalah, apa jenis perniagaan adalah untuk pergi ke, saya mahu lihat. Awal bulan panti pachinko, ia mempunyai perniagaan yang menghairankan berhati-hati. Dari awal bulan, kerana kita tidak boleh mengeluarkan defisit. pelarasan kuku, kedai-kedai biasanya pelarasan kuku pada masa adalah asas, yang mungkin keluar untuk melihat jadual data yang akan membuat anda mengetatkan sedikit.

 

slot Begitu juga dengan, dalam kebanyakan kes, set 1, untuk jadual mungkin keluar, anda mempunyai Uchinaoshi atau sebagainya dalam suasana yang sama. Awal bulan dan adalah di panti pachinko, pachinko kedua-dua slot, mencegah Desugi tidak dijangka, ia adalah Awayokuba satu masa cuba untuk simpanan rancangan perniagaan atau lebih daripada keuntungan kasar.
Jadi, ia akan menjadi cenderung untuk menjadi jualan pasif.

 

sudah tentu, tidak bermakna yang akan bergerak sebagai mesin saya fikir, ada juga kes yang akan keluar. Walau bagaimanapun, walaupun itu, banyak adalah tanpa atau mengetatkan kuku sepenuhnya, ada juga untuk melihat bagaimana untuk berdiri. Jumlah dan Apabila saya, rumah pachinko isu gas sarat di awal bulan mungkin kecil. Sahaja, untuk melindungi kadar perniagaan biasa.

 

sini, terdapat satu titik saya mahu memberi tumpuan.

 

itu, awal bulan salon pachinko adalah hakikat bahawa negeri perniagaan biasa kedai. Tanpa bersedia untuk bersabar di sana, tetapi itu adalah tempat yang seperti tiada fikiran untuk mengukuhkan pemulihan sehingga ada. Setiap orang daripada kedai-kedai yang akan memainkan normal kuku pelarasan dan tetapan keadaan adalah, terdapat juga masa yang nampaknya jelas. Awal bulan ini, anda boleh dipanggil masa adalah lebih baik, yang telah dilihat paling untuk mengetahui kedai. Walaupun dalam pelarasan kuku

 

, apabila dilihat melalui satu bulan, terutamanya pada awal bulan keadaan, terbuka itu, menjadikannya lebih mudah untuk penghakiman diketatkan. Walau bagaimanapun, kerana gas-kedai keluar tidak perbezaan yang cukup, ia adalah hasil dalam pelaburan terlalu banyak, ia adalah masa yang tidak boleh digalakkan. Awal bulan, tanpa perlawanan besar, anda lebih baik setia kepadanya untuk memerhatikan panti pachinko.

 

sudah tentu, kerana ia adalah tempoh masa yang besar bukan pendirian bahawa pemulihan dan anda di sini Hidangkan, anda mungkin kadang-kadang cuba untuk memukul. Untuk menangkap awal bulan, masa permainan satu bulan, cuba kenal pasti tegas. Ia adalah masa yang tidak boleh patut. Awal bulan, tanpa perlawanan besar, anda lebih baik setia kepadanya untuk memerhatikan panti pachinko.

 

sudah tentu, kerana ia adalah tempoh masa yang besar bukan pendirian bahawa pemulihan dan anda di sini Hidangkan, anda mungkin kadang-kadang cuba untuk memukul. Untuk menangkap awal bulan, masa permainan satu bulan, cuba kenal pasti tegas. Ia adalah masa yang tidak boleh patut. Awal bulan, tanpa perlawanan besar, anda lebih baik setia kepadanya untuk memerhatikan panti pachinko.

 

sudah tentu, kerana ia adalah tempoh masa yang besar bukan pendirian bahawa pemulihan dan anda di sini Hidangkan, anda mungkin kadang-kadang cuba untuk memukul. Untuk menangkap awal bulan, masa permainan satu bulan, cuba kenal pasti tegas.