Semak asas pelanggan panti pachinko

Dalam pachinko panti adalah pelbagai pelanggan telah datang ke kedai. Sesiapa yang kadang-kadang pergi untuk bermain, tetapi saya berfikir bahawa ia tidak banyak anda mengambil berat kepada pelanggan, di ruang tamu pachinko, wanita sering kedai dan pekerja pejabat sering kedai, atau, orang-orang muda seperti kedai, yang merupakan majoriti , ia juga berbeza pelanggan oleh kedai-kedai.

 

pachinko salon yang semua orang pergi, apa jenis kedai itu, untuk menentukan sama ada peluang ada, dan menjaga lihat pada asas pelanggan, ia menghairankan menang kemungkinan adalah tinggi.

 

anda mungkin berfikir apa yang dilihat dalam asas pelanggan, tetapi dalam kes itu jika platform yang dipilih telah pulih blok, Bergantung kepada asas pelanggan, terdapat juga perubahan arah crap besar dalam usaha meja. Di kedai-kedai di mana-mana asas pelanggan adalah sama ada mata matlamat, dan kemudian dengan lebih terperinci penerangan anda.

 

saya juga, tetapi saya berfikir bahawa ada telah mendengar pachislot perkataan, apa yang penduduk sebuah Pachipuro, pada pandangan pertama, tetapi yang tidak mematuhi adalah sukar untuk menentukan. Kerana banyak tindakan kepada orang yang dikatakan Pachipuro dan separuh profesional, terdapat cek data kacang kecil. Juga hari yang tidak jelas bermain, mempunyai telefon bimbit atau Notepad, ia berputar untuk melihat data.

 

tingkah laku ini, bukannya katapel, dengan tindakan yang lebih dalam slot, dalam tahun-tahun kebelakangan ini, adalah seperti pelanggan muda lelaki walaupun tidak profesional, anda juga boleh dilakukan untuk menganalisis data anda sendiri. Bercakap pada

 

pachinko, stop memukul, dan lain-lain, orang yang biasanya pelanggan untuk pergerakan tangan sedikit berbeza, terdapat kemungkinan Pachipuro. Dalam, rumah pachinko terdapat Pachipuro, dan mengatakan sama ada pachinko panti keluar, saya tidak mengatakan secara mutlak menjadi kes itu. Pachipuro iaitu, untuk menganalisis data daripada kedai hari-hari, anda datang untuk memukul dengan wawasan tabiat kedai.

 

bertujuan lembaga mewah dengan titik pin, ia adalah untuk melawat.

 

Pachipuro fakta yang hadir adalah, menang mungkin untuk berdiri, tetapi adalah bahawa terdapat, di pin-point dari kalangan berpuluh-puluh unit, seperti mesti Saya berhasrat, kedai Rajah baik adalah kecil, mudah menang dalam amatur Sila fikir perkara yang sukar .

 

Pachipuro perkara yang ia tidak Winning sama mudah untuk berbelanja. Pachipuro, kerana ia adalah terjemahan untuk membuat hidup di pachinko hasil, walaupun akan perkara yang sama, 's cerita mustahil untuk amatur. Profesional daripada bertujuan kedai-kedai terdapat, dan bertujuan kedai pelbagai pelanggan berkumpul, kemungkinan untuk menang dalam sebaliknya adalah tinggi.

 

di kedai-kedai di mana-mana asas pelanggan adalah, bercakap baik Miseka anda, dan pelanggan yang bermain untuk tidak tahu banyak pachinko, seperti orang yang mempunyai masa terhad, dan terdapat pelbagai orang, percuma berkualiti tinggi berdiri di sebaliknya ia akan menjadi lebih mudah. Hakikat bahawa asas pelanggan pelbagai tak terhingga itu mengumpulkan adalah bahawa ada kemungkinan bahawa terdapat kepelbagaian juga jadual yang sangat baik.

 

sesiapa yang tidak pergi hanya sekali-sekala, ia mungkin sangat baik apabila memilih kedai untuk melihat asas pelanggan. Bercakap pachinko, berdiri sahaja di Orang cenderung untuk pergi mata untuk memilih, dengan memerhatikan sekitar dengan baik, cuba sebelah pertempuran yang lebih pandai.