Bagi teori kebarangkalian lengkap pachinko

Anda, bagaimana mereka mengesahkan hit besar di pachinko di dalam, saya menyangka bahawa kebanyakan mereka yang melanda tanpa berfikir terlalu banyak. mesin pachinko, yang kemudiannya dipasang di salon pachinko, kita semua adalah loteri jackpot dalam kaedah loteri yang sama.

 

ini, mereka menjadi bergantung kepada aktiviti dalam industri, mesin pachinko yang tidak melindunginya, melalui paksaan melalui kerjasama adalah sebuah organisasi untuk memeriksa semua mesin pachinko, ia tidak akan dapat menjual. Dan cara loteri berazam itu, bercakap tentang apa perkara, anda kaedah loteri kaedah kebarangkalian penuh. The

 

matematik, dikatakan ujian bebas. Untuk loteri jackpot dalam

 

pachinko, terdapat satu konvensyen iaitu loteri rawak sepenuhnya. Dalam, sistem kadar kebarangkalian lengkap rawak lengkap, apa jenis skim loteri yang yang secara ringkas memperkenalkan.

 

dan ini kaedah kebarangkalian lengkap, sekali sekali loteri bebas daripada, adalah kaedah loteri yang tidak dipengaruhi oleh keputusan masa lalu dan sebagainya. Ia adalah kesukaran untuk memahami sedikit, tetapi, sebagai contoh, terdapat sebuah bola merah dan biru dan putih.

 

bermula sehingga bola masuk, tiga bola loteri berada di sekeliling dalam sedikit demi rolet sedikit. Jika merah adalah Ia adalah bola melanda, masa yang bertukar gambar mengandungi bola pachinko untuk memulakan, menghentikan roulette, ia menjadi hit besar menentukan jika terdapat merah-ball dalam bidang per itu.

 

Dan jika bola putih di sini, tetapi anda sudah tentu akan terlepas jika dimasukkan ke dalam hit lajur rolet, kaedah kebarangkalian penuh, kerana ia tidak dipengaruhi oleh keputusan masa lalu, kembali ke Matamoto, loteri bawah keadaan yang sama setiap kali dari awal ia dijalankan.

 

dalam rawak sepenuhnya, menjadi jenis perkara adalah loteri bebas sekali sekali, ini adalah apa yang kaedah kebarangkalian penuh. Jadi, apabila anda mengatakan teori, 1000 kali Hama lilin adalah 2000 kali Hama lilin, tetapi tidak akan perlu untuk berputar sekali, lukisan keadaan adalah sama, akan hanya hakikat bahawa nasib.

 

Bagaimanapun mesin, ia Ia cuba untuk berkumpul untuk jackpot kebarangkalian masing-masing. Oleh itu, mesin jika anda mengikuti kerugian adalah untuk cuba untuk Berkhidmat melanda. Itu adalah perkara yang dikatakan gelombang jackpot, yang dikatakan juga di jalan-jalan.

 

masa depan untuk diramalkan, kerana menarik jackpot, tetapi anda melihat kaedah penangkapan yang lebih baik, ini adalah masalah. Melihat keputusan yang lalu jackpot, akan dapat melihat gelombang kuat dan kecewa, tetapi loteri jackpot itu hanya dijalankan secara rawak.

 

walaupun sempit sedikit sebanyak masa, pasti, hakikat bahawa kemenangan itu jika berhasrat kali ini, yang dalam tidak boleh diramal, seperti bahawa itu pachinko juga. Sejak

 

Hanemono kurang kedai anda mempunyai Horukon mesin CR, anda mungkin ingin tahu bahawa loteri kebarangkalian penuh. Bagi kedai-kedai yang akan diubah kebarangkalian jackpot dalam Horukon, tetapi tidak pasti sepenuhnya kebarangkalian, tetapi anda mempunyai implikasi yang luar biasa.