Pachinko salon keadaan pembayaran dan motivasi hari minggu dan cuti

Di ruang tamu pachinko, ia akan dibahagikan ke dalam kedai untuk menunjukkan motivasi untuk kedai-kedai dan hujung minggu untuk menunjukkan motivasi pada hari kerja. Dalam panti pachinko sama, mengapa apa-apa perbezaan yang keluar, kita akan melihat sama ada saya perlu Mikiwamere bermotivasi dalam mana-mana tempat. Pachinko salon untuk menunjukkan motivasi untuk hari bekerja, kita sering menyimpan yang diberkati dengan lokasi anda.

 

sebagai contoh, tidak berjalan hubungan kedai yang baik di hadapan kedai stesen dan hari dalam seminggu.

 

kedai pachinko itu, dan banyak dikurangkan kepada pelanggan yang akan pergi ke banyak hari bekerja, terdapat kecenderungan untuk cuba untuk menghargai. Pelanggan yang datang ke hari bekerja, berbanding dengan pelanggan yang tidak anda datang hanya pada hujung minggu, anda perlu juga jumlah yang berbeza hari juga terus melabur kepada kami melalui. Baik salon pachinko operasi pada hari bekerja, ulang telah pulih dengan mengurangkan hari biasa bagi pelanggan, adakah anda dan biarlah untuk memastikan jualan stabil dan keuntungan kasar dan operasi.

 

untuk itu, tetapi beberapa darjah semasa minggu, kita boleh menjalankan perniagaan untuk menunjukkan motivasi.

 

Walau bagaimanapun, ia seolah-olah bahawa agak sukar untuk memberitahu. Hari bekerja, kerana terdapat 5 hari seminggu, dan bukannya memadamkan semua sekali gus, anda boleh datang untuk sedikit demi pendispensan sedikit. Dalam kes sedemikian, juga dilanda pelarasan kuku, tetapan Horukon, akan datang tidak lagi hanya melihat gelombang ROM adalah status quo. Tidak menghadiri hari minggu beberapa hari, anda tidak dapat untuk mencari hari-hari biasa bermotivasi.

 

Walau bagaimanapun, seperti salon pachinko, jadi hujung minggu dan cuti adalah untuk memastikan bahawa hari pengumpulan, yang tidak boleh melanda saya berfikir bahawa ia adalah selamat.

 

timbul dalam, tetapi adalah satu salon pachinko untuk menunjukkan motivasi untuk hari Sabtu dan Ahad, akan menjadi lebih biasa di panti pachinko dan kedai pinggir bandar yang tidak mampu untuk mempunyai operasi yang stabil. Sejak

 

Sabtu dan Ahad juga hari itu pulang bersama operasi secara semula jadi, biasanya adalah untuk menumpukan kepada pemulihan adalah perkara biasa, adalah bahawa salon pachinko yang ia sedang berlaku satu keadaan yang tidak boleh. Ertinya bahawa hakikat yang mesti menunjukkan motivasi untuk hari Sabtu dan Ahad, pada hari hujung minggu orang berkumpul, ia dikaitkan dengan hari minggu operasi dengan kesan yang baik Kerana ada satu angka.

 

Dalam apa-apa salon pachinko, atau lebih baik hanya perkhidmatan hari Sabtu dan Ahad, atau cuba untuk menyediakan hadiah yang terhad, anda boleh melihat usaha walaupun daripada bayaran. Rayuan masa yang ada yang bermotivasi, daripada panti pachinko untuk menunjukkan motivasi pada minggu ini, saya berfikir bahawa mudah difahami. Selain itu, hari Sabtu dan Ahad hanya ada dua hari. Kerana ia adalah terjemahan kepada rayuan bermotivasi yang mudah difahami dalam masa yang sama, kita perlu pergi ke mogok bertujuan untuk dua hari Sabtu dan Ahad. Setelah anda mempunyai matlamat, kurang berjalan hari minggu, saya berfikir bahawa orang panti pachinko mengeluarkan bermotivasi pada hujung minggu adalah peratusan kemenangan bertambah.

 

pachinko salon motivasi, perkhidmatan dan hadiah selain daripada bola keluar, tahap pengumuman poster dan sebagainya, terdapat sebahagian yang boleh dilihat walaupun dari luar. Pachinko salon yang saya pergi untuk bermain, anda berada di luar motivasi dalam kedua-dua hari minggu dan cuti, titik di mana motivasi boleh dilihat bahawa menghairankan sana.