maklumat pachinko berkesan dikumpul menggunakan laman Robo data Seven

Terdapat satu laman pachinko bahawa laman Lobo data Seven. Dengan cara yang sama seperti P-WORLD laman web maklumat industri, anda boleh melihat seperti yang memerlukan maklumat model dan dewan pachinko, pelbagai maklumat. Dalam

 

, tetapi anda mungkin berfikir bahawa atau tidak sama sebagai P-WORLD, sebagai nama laman Lobo data Tujuh, dalam laman web ini, data tertentu dan pachinko mesin satu demi satu panti pachinko yang telah berdaftar model data yang telah datang untuk dilihat, telah menjadi maksimum ciri-ciri.

 

data dilihat, jumlah jackpot kali, mula kelajuan putaran, ia boleh dilihat sehingga jumlah pembayaran. Ketika tinggal di rumah, dengan cara yang sama seperti melihat Robo data dalam panti pachinko, juga ia telah menjadi mungkin untuk hari berikutnya platform untuk memilih.

 

bila untuk mengumpul data daripada satu hari biasa, pergi ke kedai pachinko ditutup sebelum, saya berfikir bahawa terdapat banyak cara yang datang untuk ambil perhatian seorang pun daripada data.

 

Tetapi ia tidak boleh tidak pergi ke salon pachinko setiap hari, untuk buruh juga diperlukan, sekali nota yang salah, dan tidak pergi ke kedai pada hari berikutnya, juga dibuat untuk fakta bahawa data yang betul tidak tahu, kecekapan ia tidak mengatakan bahawa secara khusus.

 

Oleh itu, cekap untuk menggunakan ini laman Robo data Tujuh, dan ia adalah mungkin untuk mengagregat satu demi satu daripada data setiap salon pachinko.

 

Pertama, membuat jadual data di rumah komputer peribadi. Di sana, tapak Robo data Seven, anda boleh jika kita copy dan paste diperoleh data jadual. Data yang akan disalin adalah nombor kuasa bola penuh dan jumlah bilangan revolusi.

 

dalam hal ini, ia menjadi mungkin untuk menentukan satu mesin tunggal kekaki berpecah. Jika anda meletakkan formula, perpecahan mesin dengan kedua-dua mesin dan jumlah peratusan hari satu hari, ia adalah sangat mudah kerana ia boleh dikira.

 

Dengan mengira split mesin, anda akan dapat untuk memahami hari dan jumlah jadual tertentu keadaan. asal itu tidak dilihat hanya dalam panti pachinko Hari Sejak melihat data di rumah, dan juga boleh membuat keputusan platform matlamat pada hari sebelumnya, apabila benar-benar pergi ke salon pachinko, anda akan dapat untuk menumpukan perhatian pada cek kuku.

 

pengumpulan data, kerana ia adalah memakan masa dan usaha, anda perlu adalah penting bahawa sama ada bagaimana mudah kerja yang tepat. Data tapak Robo Tujuh adalah sebuah laman web yang diperolehi ketersediaan data sukar di laman web lain.

 

Walau bagaimanapun, ia mampu untuk melihat data, ia akan hanya di panti pachinko yang telah berdaftar, rumah pachinko yang anda akan akan menjadi perkara yang tidak masuk akal jika tidak didaftarkan. Kemudian, untuk melihat perbezaan di antara P-WORLD, jadi kita beralih kepada membayar, saya berfikir bahawa ia adalah tempat yang dipanggil atau dianggap sebagai rang undang-undang maklumat.

 

sebahagian daripada membaca gelombang data, jadi kami sebenarnya bahawa yang sama di salon pachinko, Keutamaan syak padanya. Boleh dengan mudah tanpa menggunakan masa, kerana ia adalah satu kaedah penggunaan data, cuba.