maklumat pachinko berkesan dikumpul menggunakan P-WORLD

Lebih baik untuk pachinko adalah, saya fikir banyak orang yang menggunakan p-dunia. Sebuah laman web percuma, jadi sesiapa sahaja boleh dapat dilihat dengan mudah, ia adalah untuk mengumpul maklumat telah menjadi tapak yang amat diperlukan.

 

Dalam p-dunia, yang sudah tentu adalah maklumat salon pachinko maklumat dan model terbaru di seluruh negara, maklumat industri dan Xintai dan penyingkiran ranking pong, dan lain-lain, datang dalam pelbagai maklumat diposkan. Oleh itu p-dunia ialah laman web yang terkenal yang juga memeriksa pegawai industri pachinko, rumah pachinko yang telah mendaftar di laman web ini, saya berfikir bahawa terdapat juga kira-kira 80%.

 

juga di seluruh negara dalam terkenal, laman maklumat pachinko ini, kita mahu melihat bagaimana untuk menggunakan mahir. p-dunia, walaupun tanpa pergi ke salon pachinko, kedai peristiwa dan maklumat Xintai atau, model pemasangan, dan lain-lain, ia boleh mengumpul semua maklumat yang berasal dari panti pachinko.

 

Khususnya, kedudukan meja penyingkiran dan Xintai, kerana maklumat yang tidak dijumpai di dalam lain, Xintai, seperti populariti cek juga boleh mengumpul maklumat terlebih dahulu. Di samping itu, maklumat industri juga maklumat daripada p-dunia unik.

 

mana pengilang apa model komputer, seperti sama ada melalui ujian, dengan mengumpul maklumat yang sebelum ini, anda juga boleh meramalkan pengenalan masa Xintai. Dan maklumat model daripada p-dunia, sehingga Rajah terpakai model terkini, ia adalah mungkin untuk mencari mana-mana model, kerana ia juga dikaitkan dengan laman web pengeluar, anda boleh dengan mudah mengumpul maklumat model yang lebih terperinci.

 

itu, adalah cekap melihat bahawa maklumat yang khusus pada satu laman dalam industri, anda boleh mengumpul maklumat yang lebih proaktif.

 

dan terbaik untuk mengambil kesempatan daripada laman web ini, saya berfikir bahawa ia adalah masa untuk benar-benar pergi untuk bermain. Jika anda pergi untuk memukul katapel, anda mesti kedai yang pertama untuk memilih. Pada masa itu, ia adalah salon pachinko yang berguna maklumat di seluruh negara. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan rantau ini di mana saya akan pergi

 

, melihat pertama Place mahu model dan acara maklumat, ia dipasang. Dengan memeriksa model pemasangan, jenis komputer model papan iklan model, sama ada mereka meletakkan berkuat kuasa di mana-mana ciri-ciri komputer melihat dengan Matasupekku, juga, dari spesifikasi model pemasangan, tidak ada pachinko Been walaupun di kedai, anda boleh pachinko salon kadar penebusan meramalkan sedikit.

 

dan maklumat acara akan terus menyemak dan haba model acara dan acara. Malah mana-mana tahap pelarasan kuku, adalah apa jenis suasana, saya tidak tahu untuk pergi ke salon pachinko sesungguhnya tetapi, dengan pergi untuk mengumpul sekurang-kurangnya maklumat, model yang dipilih menjadi licin, kehilangan masa anda tidak perlu.

 

nisbah penukaran By boleh meramalkan, menurut mereka sendiri bagaimana untuk bermain bukan sahaja jenis acara, matlamat akan dapat juga diputuskan sebelum model. Dengan cara ini, tidak ada sisa dan keberkesanan penggunaan maklumat daripada p-dunia, anda mungkin mahu juga untuk cuba menghantar kehidupan pachinko.