Kebaikan dan keburukan menyasarkan model acara salon pachinko

Dalam jadual acara itu, ia adalah benar bahawa walaupun panti pachinko yang difikirkan mungkin akan mengalah daripada biasa. Walau bagaimanapun, ia bermakna bahawa seluruh platform untuk pelarasan itu tidak sudah tentu. Dalam, pada masa kejadian itu, kita akan melihat kebaikan dan keburukan untuk memukul model acara tersebut. Bercakap tentang keburukan

 

model event, model acara apabila acara itu kes mesin pemulihan.

 

ia, di bawah keadaan biasa, dilihat kerap jika anda mempunyai model yang tidak mempunyai yang agak berjalan sekiranya model. Untuk model tidak berlaku operasi semasa biasa, kita mempunyai kes mesin pemulihan untuk piggyback pada berjalan-up acara. Di samping itu, dalam kes yang gelombang yang tidak baik kerana ia bukan pada masa yang normal, ada kemungkinan bahawa pelaburan bertambah. Melihat kepada

 

untuk pelarasan contoh kuku, ia mungkin mudah difahami yang terbaik.

 

memadamkan model acara terlalu banyak dan suam-suam kuku, pelarasan kuku pada masa model acara yang dianggap mesin pemulihan lengkap, atau hanya menyanyi dengan peristiwa-peristiwa dalam keadaan biasa tanpa mengganggu apa-apa, mungkin berdiri dilampirkan kepada pertama sahaja, dan atau hanya membuka sedikit, kuku telah berubah akan kira-kira satu atau dua.

 

pada majlis itu, kerana tanggapan tetap bahawa ia akan memadamkan sama sekali, anda akan cenderung untuk melabur mengejar yang lebih daripada biasa. Di sisi pachinko salon, tetapi ia adalah matlamat.

 

jika kuku adalah ketat, model acara itu dielakkan, ia adalah disyorkan bahawa memukul model dengan kepastian, seperti papan iklan model. Supaya tidak muat ke dalam apa-apa model acara demerit, sila kenal pasti untuk memeriksa juga pelarasan kuku biasa.

 

Jadi, bercakap tentang merit akan datang, adalah kes mod terbuka sepenuhnya model acara pada masa majlis itu diletakkan di dalam bersungguh-sungguh. Sejak peristiwa itu, saya akan cuba untuk Berkhidmat di panti pachinko. Khususnya, atau mempunyai mesin baru sekiranya model itu, jika anda mempunyai model dan tanda-tanda model yang seakan-Xintai dalam model acara, anda boleh dikatakan bertujuan model pertama.
_x00 Ia 0D_ mengatakan mengapa model itu Bagaimana jika matlamat model Acara pertama, anda akan berjalan pada masa yang biasa terlibat dengan lebatnya.

 

Pada waktu peristiwa itu, adalah apa yang operasi biasa adalah saya juga begitu jadi menjalankan isnt model. Apa yang kau katakan, Xintai dan kuasi-Xintai, juga model popular seperti model papan iklan, berkata untuk menjalankan walaupun meninggalkan meliputi lebih daripada biasa. Hakikat bahawa datang berani untuk acara model model adalah hakikat bahawa ia adalah satu acara yang mana anda mahu membuat rayuan pembayaran banyak.

 

juga untuk menilai mod serius salon pachinko keseluruhan acara itu, ia adalah pandangan yang menggunakan juga. Pada masa peristiwa yang serius itu, lebih cenderung untuk membuka keseluruhan juga pelarasan kuku. Berbeza dengan model acara kelemahan, dengan hanya beberapa unit dalam pelarasan kuku normal, yang lain kita sering terbuka sepenuhnya. Rajah

 

untuk memilih iaitu, melihat data dan bukannya melihat kuku, ia mengatakan bahawa orang yang menilai gelombang platform yang berkenaan keutamaan. Dengan cara ini, perkara yang sama juga sekiranya model, anda boleh memilih satu kelemahan yang banyak peralatan pemulihan atau manfaat mesin pembebasan banyak juga mengenal pasti dengan peratusan kemenangan amat berbeza. Rajah D_ untuk memilih adalah, melihat data dan bukannya melihat kuku, ia mengatakan bahawa orang yang menilai gelombang platform yang berkenaan keutamaan. Dengan cara ini, perkara yang sama juga sekiranya model, anda boleh memilih satu kelemahan yang banyak peralatan pemulihan atau manfaat mesin pembebasan banyak juga mengenal pasti dengan peratusan kemenangan amat berbeza. Rajah D_ untuk memilih adalah, melihat data dan bukannya melihat kuku, ia mengatakan bahawa orang yang menilai gelombang platform yang berkenaan keutamaan. Dengan cara ini, perkara yang sama juga sekiranya model, anda boleh memilih satu kelemahan yang banyak peralatan pemulihan atau manfaat mesin pembebasan banyak juga mengenal pasti dengan peratusan kemenangan amat berbeza.