Bagaimana untuk melihat melalui masa yang paling panas dalam salon pachinko

Dan zon panas atau masa anda berapa banyak masa untuk, anda boleh didengar dengan baik. zon masa tebal, bergantung kepada keadaan salon pachinko daripada lokasi dan status operasi dan jualan, akan datang beberapa perbezaan adalah keluar sama sekali. Dalam, kerana saya fikir zon masa tidak tebal tidak tahu, di sini kita akan memperkenalkan salon pachinko umum zon masa yang tebal.

 

tebal dengan zon masa, iaitu, rumah pachinko akan berada dalam zon masa yang ingin untuk meningkatkan operasi. 'S zon masa harapan untuk datang ke pelanggan terbaik. Jadi, dalam apa-apa zon masa, anda mungkin datang ditanam sesuatu di sisi pachinko salon. Sebagai contoh, baik melihat perbezaan masa antara terbuka. Dalam beberapa kes hanya

 

1 model, untuk menghentikan kepelbagaian model, terdapat juga kes yang akan dibuka oleh perbezaan masa. Dan 13 jam seperti membuka dan 18 pukul model terbuka, saya berfikir bahawa beberapa orang yang telah melihat diumumkan. Fakta yang mempunyai perbezaan masa terbuka, adalah bahawa anda mahu berjalan pada masa itu. Dan, dalam model yang menjadi sasaran perbezaan masa terbuka, atau tetapan ketinggian Horukon diletakkan beberapa kereta secara amnya, kita berada atau cuba untuk membuka daripada pelarasan kuku biasa.

 

juga memainkan mengintai perbezaan masa terbuka, saya berfikir bahawa ia adalah cara yang baik untuk menang.

 

Di samping itu, jika itu tidak perbezaan masa terbuka, bagaimana bercakap zon masa adalah panas atau, pm pukul lebih daripada kira-kira 15:00 5 atau 6, dan zon masa tebal di bahagian atas matlamat ke Walaupun anda. Dalam zon masa ini, dan mengatakan mengapa tebal zon masa, orang yang datang untuk Tomokazu ini, anda telah melakukan satu pelaburan yang sedikit.

 

Di samping itu, data hari sebelumnya, kerana data beberapa jam hari boleh dilihat, daripada pergi ke Tomokazu, saya berdiri adalah lebih cenderung untuk memilih. Jika saya berhasrat platform yang sempit, hanya meniru dilanggar dari semua meja, ia akan memberi kelebihan.

 

kini terdapat model yang dilengkapi dengan ciri yang dipanggil kependaman kebarangkalian variasi. Ia adalah dengan kedai-kedai, tetapi tanpa memadam Perubahan kebarangkalian terpendam, ia juga bahawa mereka telah dibawa ke hari berikutnya. Pati seperti Jika anda mendapati kedai Nko, ia mungkin mengatakan bahawa Tomokazu zon masa juga tebal.

 

bagaimanapun, untuk mencari ini Perubahan kebarangkalian kependaman, saya juga seperti Miyabureru kependaman, kerana ia harus ingat segmen, tetapi anda perlu belajar sedikit, tetapi masih, jika anda mencari untuk Tomokazu, pasti Perubahan kebarangkalian di dalaman kerana ia adalah terjemahan yang anda berada, ia akan telah selesai dengan pelaburan yang kecil sehingga menarik hit. Jika tempoh masa ini, bahawa apa-apa kerana kemungkinan meninggalkannya adalah lebih tinggi, bukan zon masa di mana boleh mengesahkan adalah keadaan sebenar. Semua mesin pachinko

 

, kerana ROM itu diuruskan, melainkan anda mempunyai kawalan jauh, ia adalah kerana ia adalah kedai mustahil sampingan untuk memanipulasi. Walau bagaimanapun, bergantung kepada peristiwa-peristiwa dalam sebelah zon masa dan kedai-kedai yang telah dibangkitkan sebelum ini, ia bertujuan tumbuh-tumbuhan akan telah jauh dikecilkan. masa acara, dan yang serupa dengan kedai-kedai individu juga dalam rujukan, cuba mensasarkan zon masa yang boleh menjadi cekap pelaburan.