Kebaikan dan keburukan, yang bertujuan untuk Xintai dalam panti pachinko

Di ruang tamu pachinko, dan sebagainya di hadapan stesen, anda juga boleh bermain diperkenalkan dilepaskan dengan segera selepas Xintai. Dalam, kebaikan dan keburukan bertujuan apa-apa Xintai, kita akan melihat apa yang sebahagian daripada. Pertama sekali, ia adalah manfaat, beberapa hari pengenalan Xintai, adalah bahawa ia adalah tinggi cenderung untuk menjadi kuku-Horukon termasuk set gula di sekitar kawasan permulaan. Walaupun

 

Xintai, kami telah diperkenalkan juga di kedai jiran model yang sama pada masa yang sama. Xintai, sudah tentu kerana apabila produk bermusim itu, orang-orang yang mahu mengalahkan sering. Walau bagaimanapun, adalah berhampiran to've telah dilucutkan pelanggan itu, kami tidak mempunyai apa-apa rasa untuk memperkenalkan banyak kesulitan. Kemudian, untuk memaniskan beberapa hari dari hari pertama, saya sering kedai pachinko supaya kelajuan putaran adalah peroleh.

 

sebagai pengecualian, jika anda tidak boleh mengalahkan hanya di kedai di kawasan bahagian pengenalan, mungkin ada tetapan pemulihan kerana pukulan juga perlu orang berkumpul.

 

Walau bagaimanapun, jika masih sebagai trend asas untuk permainan dalam Xintai, memperkenalkan tiga hari terdapat banyak yang bertujuan mata.
adalah
dan keburukan, tetapi Xintai adalah titik bahawa ia adalah sukar untuk menjadi jadual percuma, adalah bahawa mungkin akan pulih daripada kira-kira 3 hari kemudian. Pertama Xintai, diperkenalkan hari pertama juga loteri, hari kedua, juga ada kerap untuk menjadi jadual penuh dari pagi. Di samping itu, dalam kes model popular itu, sentiasa atau sesetengah orang menunggu yang percuma, jika ada bayaran, ia apa yang akan menjadi kurang cenderung untuk menjadi jadual percuma. Jika

 

pasti melanda, adalah bahawa anda tidak hanya pergi dalam satu pagi.

 

dan ia adalah pelarasan kuku dan tetapan Horukon, Xintai dalam perintah Barker, kedudukan tiga hari dari pengenalan hari pertama, tetapi kita membuka daripada pelarasan normal, dari hari 4 kedudukan, sehingga akan memasuki mod pemulihan , anda mempunyai lebih ketat sedikit.

 

Ini adalah Xintai manfaat dan keburukan purata salon pachinko, di ruang tamu pachinko yang dahsyat, mengetatkan dari pengenalan Xintai hari pertama, terdapat juga sebuah kedai yang datang ke koleksi. Daripada Xintai adalah satu salon pachinko, jujur Manfaat Saya rasa terdapat sedikit.

 

Bercakap dengan kekerasan, adalah kira-kira hakikat bahawa mogok model terkini. Dalam pemulihan dari satu hari, manfaat Xintai akan hilang semua. Jika Tujuan

 

Xintai, pergi untuk mengalahkan pengenalan hari pertama dengan merit, kemudian dua hari Jika anda seorang pelarasan kuku dan tetapan Horukon, saya berfikir bahawa ia akan menjadi mungkin mengintai cara yang pekat.

 

model terkini, tetapi anda akan mahu untuk memukul lebih jika model popular, jika kayu untuk menang, Xintai Saya rasa sukar untuk terbalik. Melihat trend Xintai pada masa pengenalan

 

baik pergi panti pachinko, atau faedah banyak kedai-kedai di dalam Xintai, atau cuba untuk memukul dari Tentukan sama ada kelemahan sering membeli-belah dari.