Jadual untuk memilih pada masa acara panti pachinko

salon pachinko pada masa majlis itu seolah-olah mempunyai lebih daripada imej isu itu secara keseluruhan, tetapi tidak ada perkara seperti ini. Sentiasa Rajah pemulihan walaupun pada masa kejadian itu hadir. Sudah tentu, kerana ia diadakan di keluar, tetapi untuk menjadi jika platform untuk memilih jika mudah berbanding sentiasa benar, untuk mengurangkan pelaburan selanjutnya, akan memperkenalkan pilihan platform pada masa acara itu diadakan.

 

Pertama sekali, saya mahu memberi tumpuan kepada masa peristiwa itu adalah model tanda setiap kedai. Untuk

 

kedai model papan iklan, kerana sebahagian besar daripada anda ingin memberikan model anda, cukup untuk menjadi satu acara yang besar, anda perlu meletakkan daya ke atas model papan iklan di ruang tamu pachinko. Satu-satunya model tanda, adalah apa yang datang untuk meningkatkan set Horukon dan pelarasan kuku daripada sentiasa normal. Pemilihan model pada masa majlis itu, ingat permainan dalam model papan iklan.

 

Sebaliknya, tidak meletakkan terlalu banyak kuasa, jatuh kembali ke model pemulihan pada masa acara yang dipanggil adalah Xintai.

 

dalam Xintai, walaupun tanpa membuka kuku sedikit, jadi untuk kita duduk pelanggan tanpa meningkatkan tetapan Horukon itu, Xintai adalah sering dibuat dalam model pemulihan secara terbalik. Memandangkan

 

■ sini penting
pachinko salon dasar perniagaan, untuk meningkatkan bilangan pelanggan adalah perbuatan mengeluarkan pembayaran yang, yang dilakukan dalam usaha untuk lebih baik dengan pelanggan, pembayaran di tempat di mana orang berkumpul tanpa melakukan apa-apa anda tidak perlu mengeluarkan. Ini akan menjadi baik yang perlu diingat kerana ia adalah asas dalam pangkalan. Sebaik sahaja anda telah ditentukan model hit

 

, seterusnya, tetapi data, di sini cuba untuk memberi tumpuan di atas meja kecewa hari sebelum. hari sebelum asas yang kukuh, ada kemungkinan bahawa Horukon set dan pelarasan kuku tidak berubah paku normal. Walau bagaimanapun, dalam kes blok kerosakan, meningkatkan tetapan Horukon, ia adalah mungkin untuk membuka paku.

 

pada majlis itu, kerana ada juga hari anda ingin merayu pembayaran, tetapi kita akan meletakkan keluar, sudah tentu, akan berdiri kuat lagi mengembung defisit dan akan menaikkan Horukon ditetapkan untuk kuat, walaupun kerana ia adalah. Untuk tujuan ini, pendirian kuat, ia pasti akan banyak menangguhkan seperti biasa.

 

Sebaliknya, dalam jadual kecewa kerana ia adalah paku, kesannya akan lemah dan tidak daripada menjadi hanya seperti biasa. Di samping itu, bermakna juga acara itu sebagai kedai jika tidak keluar akan hilang. Jadi, kecewa pendirian untuk mendapatkan kelajuan putaran, tanpa meningkatkan set Horukon, adalah di sana untuk membuka kuku daripada biasa.