Maklumat untuk mewujudkan satu rangkaian hubungan dengan pelanggan, Pachipuro dalam panti pachinko

Saya berfikir bahawa terdapat pelanggan yang melihat setiap kali anda pergi ke salon pachinko. Pelanggan yang berulang-alik setiap hari Shigeku kaki daripada pekerja itu, yang disebut sebagai penaung dalam industri pachinko. Dan, walaupun saya fikir tidak mungkin ditandakan dengan mudah dikenali, sesetengah orang dipanggil Pachipuro makan pachinko.
Dalam
pachinko salon, Pelanggan dianggap pada dasarnya Pachipuro, Berapa kerap boleh diharamkan, tetapi juga sukar untuk memberitahu. Dalam apa-apa Pachipuro atau adalah bahawa sama ada ia adalah yang terbaik untuk membuat sambungan peribadi dengan pelanggan tetap, tetapi orang yang perlu berkenalan setakat yang boleh bercakap, saya berfikir bahawa ia adalah kursus berfaedah.

 

sepenuh termasuk, tetapi tidak juga bergantung kepada aktiviti dan tempoh pemulihan, ia akan pergi ke salon pachinko yang sama pada setiap hari. Pachinko menjadi pilihan, sudah tentu, tetapi sepenuh kebanyakannya mereka yang suka membeli-belah itu sendiri.

 

persoalan sama ada seseorang itu perlu faham, tetapi akan berlaku dalam kisah yang lain, kerana ia adalah terjemahan untuk pergi ke salon pachinko yang sama setiap hari, kita tahu pendirian denda pergerakan juga terbaik. Sebagai contoh, bahawa platform itu, Contest ketagih banyak kali semalam, kami telah pelaburan banyak, bercakap seperti saya keluar lagi Selepas beralih banyak daripada banyak kali, adakah anda atau mendengar pelbagai di dalam bilik borak.

 

Oleh idea untuk membuat sambungan peribadi dengan pelanggan tetap, dari data, anda akan menjadi apa-apa maklumat tidak boleh dibaca dengan mudah, ia adalah mungkin untuk mendapatkan dengan mudah. Biasanya, atau ada kerja, saya berfikir bahawa ada walaupun ia adalah sukar untuk pergi ke salon pachinko setiap hari. maklumat

 

dari sepenuh masa, tetapi anda boleh juga kadang-kadang perkara seperti baik bagaimanapun, jadi anda atau saya untuk menggambarkan mereka yang melihat yang baik untuk maklumat lanjut, sila lihat bercakap. Terdapat sebahagian besar faedah yang akan untuk mendapatkan bersama-sama dengan pelanggan tetap.
adalah sambungan peribadi
kemudian Pachipuro, tetapi saya fikir ini adalah sebenarnya agak realistik sukar. Walau bagaimanapun, jika saya dapat membuat sambungan peribadi dengan mana-mana peluang Pachipuro, saya fikir ia adalah tidak syak lagi menjadi meyakinkan sumber maklumat kepada lebih tetap.
_x 000D_ Pachipuro adalah, kerana mereka mencari rezeki di pachinko, telah menjadi kajian besar. Setiap satu daripada ciri-ciri komputer dan prestasi atau, garis sempadan, seperti bila untuk berhenti atau apabila serangan itu, ia dianggap sebagai mempunyai pelbagai maklumat untuk setiap model.

 

Walau bagaimanapun, dalam kes Pachipuro, tidak seperti biasa, anda berputar-putar salon pachinko lazat dalam mencari kemenangan. Ia tidak bermakna setiap hari untuk panti pachinko sama, mereka yang tidak pergi hanya ke kedai pachinko yang sama tetapi sudah tentu, juga orang-orang yang pergi ke pelbagai panti pachinko, juga dihadapi juga akan menentukan bahawa

 

Pachipuro, saya berfikir bahawa sukar . Terbaik adalah, saya tidak tahu Pachipuro, ia adalah untuk menjadi kawan dengan orang-orang yang sentiasa baik daripada. Apabila saya cuba untuk bercakap dengan, jika anda atau Kuwashika 'dalam mesin maklumat, ada kemungkinan yang dapat memberikan maklumat yang sah.