Menentukan pulau yang paling panas memasuki ruang tamu pachinko

Dalam panti pachinko, mesin pachinko adalah produk yang. Susunan salon pachinko daripada model, dari segi industri lain, akan sama seperti yang anda memaparkan barang-barang. Di ruang tamu pachinko, Shima anda mahu mengambil model pulau dan keuntungan kasar stabil dalam pendirian persembahan dalam operasi yang anda ingin highlight, juga terdapat banyak perkara untuk mengubah penempatan dan pemulihan yang lengkap di pulau itu.

 

bergantung kepada sama ada anda meletakkan apa-apa model kepada mana-mana pulau, kita tahu mata matlamat model yang di ruang tamu pachinko. Model, yang merupakan lokasi yang berhampiran dengan pelabuhan paling depan

 

, juga untuk model papan iklan dan Xintai banyak kedai, sering model yang anda mahu untuk mendapatkan operasi yang stabil. Kerana ia juga merupakan pelarasan kuku dan Horukon set yang stabil, Bagaimana boleh baik, kerana biasa sebuah pulau jika ada sedang berjalan, saya berfikir bahawa ia adalah Atsuishima khas.

 

di kedai, paling Atsuishima bukan merupakan model tanda Xintai, seakan-Xintai dan, adalah sebuah pulau yang terletak adalah model yang semunasabahnya popular.

 

Ia ia juga sering digunakan dalam majlis itu, tetapi ada juga satu kelebihan yang kurang cenderung untuk Gase acara berbanding model kecil. Bercakap sama ada model seperti kedudukan yang baik untuk mana-mana pulau, atau pintu masuk belakang kedai, adalah berhampiran pusat kedai. Dalam kes di mana pulau

 

dengan melihat tumbuh-tumbuhan panas, sila cuba untuk perhatian. Kembali pintu, menjadikannya mudah untuk beroperasi walaupun mendapat tempat baik melekat pada mata anda. Di kedai-kedai berhampiran pusat, sehingga bahagian dalam pelanggan kedai, kami berada pada kedudukan untuk datang seri.

 

Pendek kata, model yang telah dipasang di lokasi ini, adalah bahawa ia sering model untuk menjadi pendirian persembahan di kedai. Untuk tujuan ini, secara purata, mungkin akan dibuat sekiranya model, ia sering pelarasan kuku juga menyimpan kuku normal.

 

Dan pulau yang terletak di sebelah, jadi walaupun operasi yang lebih baik dengan alam semula jadi, menjadi penumpuan lebih cepat hit kebarangkalian besar, juga akan menjadi perkara yang cenderung untuk menyebabkan menarik mogok. Kita cenderung untuk disembunyikan cenderung untuk log model dan Xintai, tetapi juga tahap tertentu kestabilan Di sana anda kerana, sebenarnya, saya berfikir bahawa ia adalah pulau mudah matlamat di kalangan salon pachinko.

 

adalah masa ini adalah untuk memperkenalkan, akan menjadi perkiraan pulau umum, pulau model susunan, sama ada akan apa jenis perniagaan, apa yang amat berbeza dalam setiap salon pachinko. Di pulau bahagian yang boleh dilihat dari pintu masuk, terdapat juga salon pachinko datang untuk meletakkan semua model mata matlamat. Oleh kadar tunai

 

, terdapat juga salon pachinko, dan lain-lain yang tidak membuat apa-apa sebuah pulau. Dalam kes kadar penebusan yang adalah pachinko tinggi salon, kerana belum pulih jumlah yang lebih besar wang yang tidak sepatutnya, ia menjadi sukar untuk manis daripada model tanda.

 

walaupun dengan nisbah penukaran yang tinggi, dalam pengeluaran dan jualan adalah panti pachinko baik, mungkin ada seperti sebuah pulau. Pachinko salon daripada nisbah penukaran anda, dalam hal yang kurang daripada 3 yen, perlu sentiasa ada pinggir disusun model yang bertujuan pertama bayang-bayang.

 

saya pergi ke kedai, Pertama sekali, cuba untuk mengesahkan pulau berhampiran pusat pulau pengesahan dan pintu belakang berhampiran dan kedai-kedai model papan iklan. Yang menghairankan bertujuan Mungkin ada pulau yang disusun model. Anda harus.

 

saya pergi ke kedai, Pertama sekali, cuba untuk mengesahkan pulau berhampiran pusat pulau pengesahan dan pintu belakang berhampiran dan kedai-kedai model papan iklan. Yang menghairankan bertujuan Mungkin ada pulau yang disusun model. Anda harus.

 

saya pergi ke kedai, Pertama sekali, cuba untuk mengesahkan pulau berhampiran pusat pulau pengesahan dan pintu belakang berhampiran dan kedai-kedai model papan iklan. Yang menghairankan bertujuan Mungkin ada pulau yang disusun model.