Untuk menentukan sama ada model untuk menang daripada status operasi mesin pachinko

Model yang paling digemari pada pachinko, tidak ada model. Ia adalah jelas, tetapi apa yang banyak pelanggan untuk model yang duduk Popular. Jadi, sebaik sahaja ketara memasuki kedai pachinko, saya berfikir bahawa ia adalah kursus model pelanggan mempunyai banyak duduk. Membeli-belah keadaan operasi keseluruhan, tetapi akan berbeza-beza oleh pembayaran dan gambaran keseluruhan kedai, ia berkata perkara yang sama tentang keadaan operasi model khusus di kedai-kedai. Bercakap

 

agak pelanggan melekat model dengan baik, tetapi adalah Xintai, Xintai adalah terdapat banyak perkara yang dibuat dalam tempoh pemulihan.

 

Xintai adalah, kerana ia adalah jelas terdapat berlari juga popular, telah dikelirukan oleh operasi Xintai, saya berfikir bahawa mungkin keluar, sila ambil perhatian bahawa kadang-kadang dibakar apabila duduk yang akan.

 

juga, dan daripada model papan iklan dengan cara yang stabil, seperti melayan pelanggan tetap atau didapatkan, saya sering panti pachinko yang beroperasi.

 

Walau bagaimanapun, terdapat juga salon pachinko anda tidak mempunyai sedikit untuk log model. Bercakap tentang apa yang berlaku adalah mengapa keadaan seperti itu, kerana kadar pemulihan dalam model papan iklan adalah terlalu tinggi. operasi pachinko salon model yang tidak cukup baik untuk berfikir bahawa model papan iklan, kita Kadar sering pemulihan keseluruhan kedai juga tinggi.

 

Jadi, pertama masuk ke dalam kedai, untuk melihat operasi model papan iklan, hakikatnya adalah, seperti yang sangat penting. Di samping itu, terdapat kes di mana terdapat satu jangka kepada model, seperti terdapat Xintai dan bekas populariti beberapa minggu yang lalu. Dalam kes sedemikian, atau telah sekiranya model, tetapi seakan-Xintai dan pengiktirafan nama yang telah jatuh di sana, dalam nama acara, seperti operasi di sana untuk jenis penyelenggaraan operasi yang tidak lagi mendapatkan sekarang, untuk beberapa kuku setakat anda mungkin perlu pelarasan. Jika terdapat satu jangka kepada model, seperti dinaikkan ke destinasi

 

, ia mungkin bernilai untuk duduk. Beroperasi status model

 

, mungkin dikatakan sah untuk mencari model yang bertujuan, bagaimanapun, untuk beberapa kes jelas jika ada sedang berjalan sebagai Xintai di belakang, melalui Baik salon pachinko operasi dari biasa atau sebagainya, mungkin tidak mempunyai acara-acara tertentu, dan lain-lain, model yang anda mahu untuk memukul jika anda atau pernah Mitsurudai, bahawa ia boleh mengalir dengan bermain dengan model lain, kedai biasa di mana untuk memahami status operasi, anda perlu Sankounisuru.

 

kerana terdapat juga banyak perkara-perkara yang ia tidak boleh dikatakan bahawa tidak popular kerana tanpa syarat terdapat pembedahan, saya fikir ia tidak berbahaya untuk menentukan matlamat dalam satu-satunya jangka.

 

pelarasan kuku dan spesifikasi, seperti yang dilihat daripada data, dan pelbagai sudut seperti, atau kerana mereka benar-benar meletakkan keluar berjalan adalah baik, hanya atau membeli-belah keseluruhan operasi yang hanya penghunian yang tinggi kerana baik, ia adalah mengenalpasti sedikit.

 

untuk tontonan normal juga kedai-kedai di status operasi, dan lain-lain, cuba untuk menggunakan dengan berkesan maklumat juga status operasi model. Pelanggan pergerakan itu, juga akan menjadi sensitif kepada kedai manusia. Dengan menganalisis operasi model, ia mempunyai kes yang akan datang juga menunjukkan seperti kedai lagi kebiasaan.