Horukon-set rendah ciri, lihat melalui cara yang pada masa

Dalam komputer, dan set jualan, adalah penangkapan dewan conserver adalah yang boleh mengawal pembayaran. Sebagai pentas untuk menentukan peratusan pembayaran, set tinggi, tetapan pertengahan, dikatakan bahawa tetapan rendah adalah. Dalam, satu fenomena yang berlaku dalam suasana yang rendah apabila anda mahu untuk mengenal pasti lebih awal, kami akan melihat sama ada terdapat apa-apa apa-apa benda itu. tetapan rendah adalah kerana terdapat lebih berpendapat bahawa sebanyak melihat melalui mudah dengan tetapan yang tinggi.

 

sebagai contoh, tidak lagi datang jangkauan normal, dan ia sering tidak datang sampai walaupun pada waktu yang lebih pendek bekerja, akan biasanya mudah untuk menghapuskan rangsangan Atsurichi, mencapai demonstrasi adalah berat sebelah yang boleh dilihat hanya untuk perkara yang sama, juga kebolehpercayaan tiba-tiba capaian yang rendah yang menarik jackpot, ia akan dilihat banyak pendapat yang berkaitan dengan kesan jangkauan. Jika anda melihat dengan cara ini, tetapan rendah umumnya seperti ia datang semakin mempunyai pendapat bahawa ia boleh ditentukan di bahagian yang berkaitan dengan pengeluaran.

 

Kemudian, tanda-tanda yang akan datang yang paling biasa adalah, walaupun masalah yang lebih menarik hit besar, mudah menarik pembayaran rendah melanda, adalah bahawa terdapat juga sebuah fenomena pasca jackpot yang tidak pengunduran pada waktu bekerja yang lebih singkat.

 

Di samping itu, dalam kes tetapan tinggi atau tetapan pertengahan, tetapi adalah bahawa fenomena yang seperti bola disedut berlaku untuk memulakan, pada tetapan rendah, juga mencapai bola di sekitar kawasan permulaan yang berlawanan, untuk memulakan agak tanpa memasuki, ia adalah satu fenomena yang berlaku yang dicarinya.

 

Tetapi perkara seperti ini, ia seolah-olah beberapa perkara yang benar-benar berlaku, tanpa syarat kerana ia juga bergantung kepada pelarasan kuku, dan berlaku untuk memastikan tetapan rendah apabila, ke arah pendapat yang bertentangan yang tidak boleh baik tetapi beberapa.