Kebaikan dan keburukan mensasarkan model kecil dalam panti pachinko

Walaupun pachinko salon yang pergi di antara kamu, saya berfikir bahawa ada sentiasa terlalu baik tidak model kecil operasi. Khususnya, atau telah diletakkan ke arah kedai di belakang, nombor adalah sangat sedikit model begitu. Sebagai pelanggan, hte tetapi kecil adalah model, tetapi ada sudah tentu juga keburukan, ada juga manfaat. Jadi, dari segi menyasarkan model kecil, manfaat dan kelemahan, kita akan melihat apa perkara yang perlu.

 

Pertama sebagai pihak yang rugi, kerana maklumat model yang kurang, adalah bahawa pengeluaran itu dan tidak lihat sebenarnya melanda tidak diketahui. Di samping itu, operasi itu tidak mungkin penumpuan kebarangkalian untuk rendah, ia mungkin sukar untuk menilai gelombang ROM.

 

model kecil, jauh atau tidak popular, bilangan model lama yang telah pergi dari masa ke masa daripada penjualan itu. Untuk itu, kita memodelkan maklumat seperti pengeluaran atau pendirian maklumat baki menjadi amat kecil. Dalam bercakap tentang bagaimana mengumpul maklumat demikian, ia akan hilang hanya mengesahkan sebenarnya melanda diri sendiri.

 

hanya tekan sedikit, kerana saya tidak tahu banyak, anda perlu resolusi sedikit pelaburan. Pelaburan permulaan maklumat yang telah dikumpulkan, adalah hakikat yang perlu dipertimbangkan. Di samping itu, sentiasa keadaan di mana tidak ada berjalan mempunyai ciri-ciri model kecil. Hakikat bahawa operasi tidak, setiap gelombang yang baik dan gelombang buruk mungkin bertakung, pada masa gelombang buruk, akan mengambil masa untuk penumpuan sehingga Jackpot kebarangkalian.

 

untuk menangkap model-kanak itu, jika meningkatkan kebarangkalian untuk menang, pelaburan dan tenaga kerja pengumpulan maklumat, juga anda akan memerlukan pengetahuan untuk membaca ombak.

 

Di dalamnya adalah manfaat yang berlawanan, operasi adalah demikian dan bahawa ia cenderung untuk memukul platform yang bertujuan tidak, kerana orang lain tidak cukup melanda, jika seseorang yang boleh melabur dalam sedikit sebanyak pembiayaan sendiri, membaca gelombang per adalah mudah. Sentiasa berjalan adalah model kecil yang lemah, semakin tinggi kebarangkalian bahawa bermain dilakukan pada kira-kira.

 

dalam kes itu, seperti anda mengambil data untuk memberi tumpuan kepada satu, kerana ia juga tidak banyak untuk memukul orang lain, setiap Ombak dan pendirian masa penumpuan bagi menjadi lebih mudah untuk dilihat. Datang melanda dalam tempoh ini lebih umum, seperti kebarangkalian adalah tinggi, hakikat bahawa tempoh satu lebih mudah untuk membaca, anda faedah yang maksimum.

 

Juga, model kecil itu, akan juga menjadi banyak perkara yang boleh digunakan sebagai model acara. Walau bagaimanapun, kerana dalam banyak kes sahaja meningkatkan operasi, sila lihat di kuku. Banyak sejarah data seminggu, jika terdapat satu cara untuk mengetahui maklumat pembayaran, bukan menjadi lebih baik untuk memastikan.