Ciri-ciri - melihat melalui jalan Horukon masa penetapan perantaraan

Dalam Horukon menangkap, ia telah dapat menetapkan bola dengan Horukon. Antaranya, pemasangan yang tinggi, tetapan pertengahan, adalah bahawa-set rendah dan tiga jenis hadir. Di dalam set tengah, kita akan suka apa yang ia akan melihat apa yang berlaku. set pertengahan

 

Horukon telah yang paling sukar untuk melihat melalui dalam 3 jenis tetapan.

 

Sebagai alasannya, kamu perkara-perkara seperti itu kerana pergerakan sama dengan set yang tinggi pada masa yang dapat dilihat. Sebagai contoh, di-set tinggi, tetapi ia bahawa ada rasa bahawa bola disedut ke permulaan, begitu perkara seperti yang sama juga di tengah-tengah apabila tetapan berlaku.

 

juga, dan fenomena yang ia menjadi sukar untuk mengurangkan bola dulang atas, juga telah berkhidmat dengan juga berlaku dalam fenomena set pertengahan cenderung jalan melalui. Hakikat iaitu perbezaan di antara tetapan yang tinggi dan suasana pertengahan, anda datang kepada fakta bahawa tidak terlalu besar.

 

Walau bagaimanapun, kita suka ada juga tempat di mana yang berbeza dalam suasana yang tinggi dan suasana yang pertengahan.

 

ia, Ia seolah-olah fakta bahawa jumlah givin jackpot adalah berbeza. Dalam hal penetapan tinggi, dalam kumpulan, yang telah dipilih dalam keputusan kumpulan, tetapi telah menjadi hit besar berlaku satu demi satu, dalam hal suasana yang pertengahan, juga dalam kumpulan yang menang, daripada empat dalam lima kumpulan, kira-kira satu sahaja anda perkara yang mungkin berlaku bahawa jackpot itu tidak ditutup.

 

dalam teori ini, antara mereka yang mengesahkan penangkapan Horukon, kerana ada juga orang-orang yang pendapat berbeza, saya tidak tahu ia jelas. Sejak hakikat bahawa sesetengah orang mempunyai bahawa jenis pendapat, cuba untuk rujukan sebagai salah satu pendapat.

 

fenomena ini akan menjadi ciri yang mungkin berlaku dalam suasana yang sederhana.

 

perkara seperti ini adalah, dengan memukul bertujuan meja yang berlaku secara tetap walaupun pada set pertengahan telah dikatakan mungkin untuk menarik hit besar terlebih dahulu.

 

Walau bagaimanapun, bagi tangkap menggunakan Horukon, mempunyai pendapat yang berbeza di kalangan mereka yang menyatakan ini Ia juga benar ada sering juga kes itu. Kerana ia juga sedikit ada tertulis tentang set tengah, tiba di

 

bersih, dan lain-lain, pada dasarnya merujuk kepada tetapan yang tinggi dan sesuatu fenomena yang sama, ia akan menjadi kepada fakta bahawa idea yang baik untuk melihat nombor atau yang serupa dengan jackpot saya fikir.