Horukon Works

Jika anda tidak tahu dengan baik, salon pachinko di Horukon ini, ia seolah-olah ada orang yang dianggap menyalahi undang-undang, seperti jauh, asal tidak adalah mesin yang perkara seperti ini. The Horukon, adalah singkatan Hol komputer. Bercakap

 

apa yang perlu dilakukan mesin, terdapat dua tujuan dibagi ke dalam. Dan yang datang disedut dengan menjumlahkan jadual data, seperti jualan dan keuntungan kasar dan implantasi, ia akan naik pemantauan penipuan. Pendek kata, The Horukon, akan hakikat bahawa mesin yang menguruskan data. Pertama sekali, ia adalah data, mesin kerana ia telah disedut data ke Horukon yang telah dipasang pada satu platform tunggal. Tarik pendawaian dari

 

berdiri, ia adalah satu kaedah yang datang data yang digunakan untuk menyambung ke mesin. Datang data adalah bahawa, sudah dan jualan dan keuntungan kasar setiap meja, bilangan memandu kepadanya, data yang diperlukan untuk perniagaan, seperti harga unit bola untuk jualan kepada yang lain, Horukon adalah setelah menerima isyarat dari jadual, ia akan disedut dalam masa nyata .

 

bukan hanya satu oleh salah satu data, data tertentu atau data dan model unit pulau itu, ia telah menjadi seperti yang dapat dilihat kedai keseluruhan data.

 

Sejak data yang akan datang sehingga masa nyata, masalah, seperti apabila terdapat kekurangan pendawaian juga telah menjadi mungkin untuk melihat dengan nyata. data jualan itu, dari segi sebenarnya melakukan perniagaan ini, anda akan data benar-benar perlu.

 

ke nombor ini berdasarkan, saya fikir perniagaan seperti pada hari berikutnya kuku pelarasan dan tetapan. Dalam industri lain, saya fikir jika tidak ada data jualan pada hari berikutnya pelan perniagaan tidak didirikan, tetapi ia adalah bersama-sama dalam salon pachinko. Apabila

 

tidak ada data, perniagaan anda tidak akan dapat sama sekali. Sebagaimana yang mereka katakan dalam

 

jalan-jalan, atau boleh mengawal setiap dalam Horukon, ia mempunyai seperti kita untuk mengawal secara percuma jika Uchikome matlamat jualan tidak dilengkapi dengan.

 

※ Walau bagaimanapun, Juga mendengar perkataan yang panti pachinko juga sering menggunakan Horukon yang dilengkapi dengan fungsi itu. Ia akan menangkap untuk kelebihan hakikatnya adalah kaedah penangkapan Horukon.