Општи фаза обновува?е на салони pachinko, функци?а се види преку начинот на ко?

※ Исто така, минатата

 

pachinko салон Ве молиме погледнете го како тренд на целата индустри?а, биде??и тоа е комерци?ална компани?а мора да биде профитабилна секо? ден. Ако мислите дека е така, но тоа е превод исто така може да видите дека секо? ден период на опоравува?е, ме?у нив, на денот е дека во пресрет на голем профит од вообичаеното, ?е биде точно на денот на наплата наведени во салонот pachinko. Во таков ден за наплата, така што нема да биде голема загуба, а?де да погледнеме како да се идентификуваат дека вол?ата ден ?е се обнови.

 

, исто така, на pachinko салон за да присуствува на сите, мислам дека таму е сигурно вистински ден. Pachinko салон на датумот на собира?е, видел многу продавници кои околу втората половина на месецот. Ова ?е се разликуваат во зависност од времето на продавниците на настани и замена Xintai. Како да се идентификуваат неколку дена после ово? период на закрепнува?е, се уште ?е прилагодува?е ноктите. граничните линии

 

, како што се прекине, но е карактеристика на тешка период на опоравува?е прилагодува?е на ноктите, постои дел што сакам да ги бараме во друг. Тоа е, ако исплата е веднаш да се отстранат, е тоа или не. Во однос на pachinko дека исплата, наречен Та?. На сече?е на TY, го врши прилагодува?е на ноктите, освен на почетокот, и Chirase топката, е начин да се намали стапката за да влезат во проектот и напа?ачот.

 

Исто така, ако Одг Chirase топката, исто така, ?а влоши?а топката по ?екпот, ?ас топката надвор исчезнува веднаш. Во фазата на закрепнува?е на салонот pachinko, таа стана многу пиедесталот на ваквото прилагодува?е ша?ка. Да се ??направи разлика поме?у ша?ка, но е доста тешко, Toka модел се ротира многу пати, ако видите дека топката е веднаш да се отстранат, ?е можат подобро приближно Ако сте запознаени pachinko игра. Од вас велат дека карактеристиките се случи во прилагодува?е на ноктите на периодот на опоравува?е, Ве молиме да се сетам на сите средства. Во случа? на

 

Hanemono, мора да биде особено занимаваа се внимава на такви поени. Покра? тоа, во случа? на, како што CR машина, па таму е исто така можност за прилагодува?е на начинот на Horukon, за тоа исто така, ?е биде добро да се задржи, па дури во еден агол на главата.

 

викендите и државните празници, pachinko од вас, исто така, собрани како што знаете Продавницата ?е биде многу. Ова е особено, како што се продавници станицата и просперитетна продавници, често ?е имаат тенденци?а да се сместат на корисникот е во дури и на работните денови. Како што приградски продавници, во продавница, во ко?ашто не се очекува да работат на работните денови, назад да се стави еден од сабота и во недела, посто?ат или, исто така, продавници кои ги извршуваат бизнис, како што се собираат.

 

И, што ?е се обнови датум во било pachinko салони, таму е ден ко? не е утврдена. Тоа е, Xintai агол од време на празниците на Златната недела и повторно отвора?е до следниот реновиран, исто така, но до кра?от на месецот од 25-ти секо? месец, исто така. Додека во 25-ти секо? месец по ред празници, биде??и се очекува дури и се гледа ориз со висока продажба бруто добивка, таа секогаш ?е се обнови во страна на pachinko салон.

 

Покра? тоа, оние кои беа заинтересирани за списани?а, итн, исто така, Xintai е, така да се игра од сво?, нема потреба да се стави надвор. Предлог-законот Машини исто така, мора да се собираат, што ?е се обнови неизбежна игра штандот. Xintai е или хит на првиот ден Xintai, тоа е дека постои веро?атност дека праша?ата на?добро да се удри во време кога ?а смири малку. И увид на

 

pachinko салон на датумот на собира?е, ве молиме да бидете внимателни да не се непотребното инвестиции. Сепак, без разлика дали или не датум на наплата, само што видовме, биде??и ?ас не знам многу, ?е излезе треба да ?а погоди апсолутно. Со цел да се расфрла со минимум инвестици?а, продавниците на ситуаци?ата и ноктите Идеално, стана да се види дури и малку. Така да се игра, и сор., Нема потреба да се стави надвор. Предлог-законот Машини исто така, мора да се собираат, што ?е се обнови неизбежна игра штандот. Xintai е или хит на првиот ден Xintai, тоа е дека постои веро?атност дека праша?ата на?добро да се удри во време кога ?а смири малку. И увид на

 

pachinko салон на датумот на собира?е, ве молиме да бидете внимателни да не се непотребното инвестиции. Сепак, без разлика дали или не датум на наплата, само што видовме, биде??и ?ас не знам многу, ?е излезе треба да ?а погоди апсолутно. Со цел да се расфрла со минимум инвестици?а, продавниците на ситуаци?ата и ноктите Идеално, стана да се види дури и малку. Така да се игра, и сор., Нема потреба да се стави надвор. Предлог-законот Машини исто така, мора да се собираат, што ?е се обнови неизбежна игра штандот. Xintai е или хит на првиот ден Xintai, тоа е дека постои веро?атност дека праша?ата на?добро да се удри во време кога ?а смири малку. И увид на

 

pachinko салон на датумот на собира?е, ве молиме да бидете внимателни да не се непотребното инвестиции. Сепак, без разлика дали или не датум на наплата, само што видовме, биде??и ?ас не знам многу, ?е излезе треба да ?а погоди апсолутно. Со цел да се расфрла со минимум инвестици?а, продавниците на ситуаци?ата и ноктите Идеално, стана да се види дури и малку.