ROM-от Автор е на книгите

Машината за pachinko, секогаш е монтиран ROM. Значи, она што вид на работа за било ROM-от, ?ас би сакал да ги разгледаме во тоа како таа работи. Биде??и ROM-от е, или да одреди на лото, ко?а ?а содржи програмата, како што дофат и перформанси, тоа е машина, како игра машина на мозокот.

 

pachinko машина ?екпот има преземено лотари?а систем ко? целосно го веро?атност во сите модели. (Тоа е само теоретски. Вие не може да го негира можноста дека голем хит веро?атност, итн Horukon е флуктуирачки, во зависност од продавница.) _ X000D_
сите маса игри, каде да се изврши увид во pachinko Hodorikyo машина ко?а е предмет на проверка , но на преглед, а не како веро?атност се обединети така што нема да помине. вредноста на

 

определува за секо? модел, да се утврди од случа?ни броеви, наречен комплетна веро?атност. Значи, со поместува?е на ROM-от е во она што вид на механизам, ние ?е ви об?асниме како да стане голем хит. Ме?у ROM-от, има брои од една рамка по случаен избор. Потоа, кога ?е достигне одредено нумеричка вредност, исто така, повтори дека вра?а?ето на 0.

 

Во табелата за игри, топки, кои секо? беше лансира?е, ко?а почнува околу сликата за да влезете почетокот Chucker, во ROM-от во тоа време, лотари?а се врши, во средината на производство и да го достигне, или да се исклучи или ве?е хит вие имаат фиксен.

 

и во времето на следниот лотари?а, исто така, започнува да се движи назад на 0, е лотари?а во моментот беше почетокот Chucker да се заврши. Тоа е затоа што случа?ни нешта како рулет кои се претвораат, веро?атноста е дури 1 од 290 минути, не дека се околу секогаш врте?е на ротаци?а 290. Во

 

, дека тоа нема да има голем хит веро?атност е неопходно, но може да се размислува, ROM во текот на еден период на време, ?е се обиде да Chikazukeyo на лото, ко?а е поставена во уредот. Тоа е, или е веро?атно да ?а погоди во секо? модел, е дека тоа конвергира до голем хит веро?атност.

 

за тоа, или таму е време кога голем хит е честа, кога не е надвор Период ми, така што има или. Лесно го опишуваат односот поме?у ROM и на лото, но pachinko машина е, сите во управува?ето со ROM се пресели.

 

домет хит и, лотари?а во моментот кога ?е влезат во би можела да започне Chucker Каков вид на директор доа?а е прекинат. Значи, каде ?е притиснете вашата на?добра без разлика колку го копчето за сре?а, не значи дека не може да се одземе хит, ?ас не само што уживаат во функци?а на само.

 

сигурно да го прочитате хит е, можете дури и не може секо? да се човечки pachinko салон. Оваа победа, секако, се гарантира, ниту пак мислам дека беше во можност да се разбере подобро да не првично го фати.

 

Pachinko, ние како работите се коцка?е, ниту оние кои го направи подобро за бизнис. Само тоа може да се направи, да се прочита на бранот на хит на ROM-от, не само поради фактот што се обиде да постигне што е ситуаци?ата.

 

Сепак, дел од Pachinka тоа може да биде не барем заработи еден месец од 1 милион ?ени.