Или поставува?е на модели pachinko салон е често Xintai, или често се користи табела

На национално ниво има многу на pachinko ложата, но Xintai и продавници продавници и користи табела во центарот е во центарот на, посто?ат различни pachinko салони. Карактеристиките на нови машини често е pachinko салон, ко? се нао?а во релативно лесно локаци?а клиенти се собраа, ?е подигнат е фактот дека во близина на продавница се натпреваруваат многу. Xintai е, биде??и тоа може да потрае голем трошок, и како што се продажба и бруто добивката не се до одреден степен да бидат обезбедени, ?е стане доста тешко. Ако сакате да се воведе

 

Xintai во големи количини, е Xintai неколку дена од воведува?ето, пове?е од другите модели Xintai е во машина за наплата. Оваа точка е, ?ас недостаток на Xintai често е pachinko салон. Xintai во pachinko салон на центарот, ако сакате да играте, освен Xintai, мислам дека е подобро да се оди да се игра време дека по неколку дена од воведува?ето Xintai.

 

Генерално, Xintai често е страсна, продавница за топ-воведени во регионот Има?те на ум! ?

 

Во основа, ако сакате да се нагоре воведува?е на Xintai во регионот, ако не биде во можност да го погоди само во продавницата на Xintai, многу продавници мислам дека нема потреба да се ослободи од мачат исплата. Сепак, на долг период на време во популарните модели, доколку сакате да се развива во моделот на главната знакот на продавница, можеби ?е сакате да се отвори. Оваа област, е до иде?ата за мена?мент.

 

и, како и карактеристиките на платформа се користи често е pachinko салон, тоа е помалку можно и во близина на натпреваруваат продавница е една приградска продавница, мислам дека тоа е една голема база на клиенти е редовна центар. ?ас се стави многу на користени платформа, pachinko салон на клиент база е релативно возраст сло? се нао?а во висок тренд. Последни Xintai е, еден вид борба и латентност веро?атност вари?аци?а, итн, посто?ат многу сложени модели, ?е до?де до имаат тенденци?а да бидат избегнувани. Ако

 

користи маса, како Xintai, исто така, биле прифатени од страна на база на клиенти да БЕГААТ од, е дека, на?веро?атно, да се зголеми продажбата. Ако тоа се случи, ние немаме причина да ги принуди на воведува?е на нови машини. Во предгради?ата на pachinko салони, особено без многу клиенти на протокот, да се зголеми продажбата, потешко од пред продавница станица. То? момент, што се користи блок, трошоци Xintai, исто така, поевтини во споредба со не, кога за наплата на трошоци се исто така лесно Корморан, исто така, ?е биде нешто. Од

 

Xintai да се стави многу, биде??и за наплата не е само стави тешка Toka користи сто?ат, не постои фактот дека паричните приливи нема да биде толку тешка. Сите се утврдува од страна на локаци?ата на pachinko продавница и база на клиенти и не?зината политика продавници продажба. За време, но исто така може да има pachinko салон на тешки парични текови, како pachinko салон е, мислам дека штом определба е можно ако се погледне на состо?бата на исплата и прилагодува?е на ноктите.

 

преку потиснува?е на почетната цена со користат табели, како што се чува?е на политиката на намалува?е на исплата на редовните, политиките за управува?е ?е биде подобро да се мисли дека има само бро?от на Pachinkoya.

 

исто така, особено во средниот век сто?ат во Xintai, pachinko салони, што не предизвикуваат топката до воведува?ето на првиот ден, мислам дека за обновува?е на владата може да мислам дека е силна продавница. Погледни во просек, го претстави првиот ден, како што е Xintai, продавница премногу зацврстува?е на ноктите за Баркер е помалку. Pachinko продавница или било ко? тип на pachinko салон работа е да се оди со вас, обидете се да се провери.