Информации собрани да се создаде мрежа на контакти со патрони, Pachipuro во pachinko салони

Мислам дека има клиенти кои се види секо? пат кога ?е одам на pachinko салон. Клиенти кои се менуваат секо? ден Shigeku нога од од вработените, се нарекува како патрони во pachinko индустри?а. И, иако мислам дека веро?атно означени со лесно препознатливи, некои лу?е се нарекува Pachipuro ?аде?е во pachinko.
Во
pachinko салон, Клиентите се смета за основа Pachipuro, Колку често може да се забрани, но исто така и на тешко да се каже. Во такви Pachipuro или е дека без разлика дали тоа е на?добро да се направи личен врска со редовните, но личноста ко?а треба да се запознаат до степен до ко? може да се зборува, мислам дека тоа е се разбира поволни.

 

редовните вклучуваат, но не се, исто така, зависи од настани и период на опоравува?е, тоа ?е оди на истиот pachinko салон на дневна основа. Pachinko е фаворит е, се разбира, но редовните на?често се оние кои сакаат да се купуваат.

 

праша?ето дали лицето има да се разбере, но ?е се случи во друга приказна, тоа е превод да одат во иста pachinko салон секо? ден, знаеме ред штандот на движе?е, исто така, на?добрите. На пример, дека на платформата е, Toka беше зависник пати вчера, ние сме биле многу инвестиции, се зборува за, како што ?ас повторно излезе По вклучува?ето колку многу пати, дали или слушаат различни во разговорот.

 

Со иде?а да се направи лични врски со редовните, од податоците, ?е бидат информации, како што не се чита лесно, тоа е можно да се добие лесно. Нормално, или има работа, мислам дека постои дури и кога тоа е тешко да се оди на pachinko салон за секо? ден.

 

информации од редовните, но вие исто така може повремено работи како добра во секо? случа?, па тебе или мене да се опише оние кои се добар изглед за пове?е информации, ве молиме погледнете го зборува. Постои пове?ето од придобивките да биде да се заедно со редовните.
е лични врски на
потоа Pachipuro, но мислам дека ова е во фактот сосема реално тешко. Ме?утоа, ако ?ас бев во можност да се направи лични врски со какви било шанси Pachipuro, мислам дека тоа е без сомнение да биде смирувачко извор на информации во пове?е од редовните.
_x 000D_ Pachipuro е, биде??и тие се направи за живот во pachinko, е значителен студи?а. Секо?а од спецификаци?ата и условите за извршува?е или, граничната лини?а, како на пример кога ?е го запре или кога нападот, тоа се смета дека имаат различни информации за секо? модел.

 

Ме?утоа, во случа? на Pachipuro, за разлика од редовните, ?е наоколу во кругови вкусна pachinko салон во потрага по победи. Тоа не значи дека секо? ден на истиот pachinko салони, оние кои не одат само со истиот pachinko продавница, но, се разбира, исто така, оние кои одат на различни pachinko салони, исто така, да се сретнат, исто така, да се утврди дека

 

Pachipuro, мислам дека тешко . На?доброто од се применува, ?ас не знам Pachipuro, тоа е да стане при?ател со лу?е кои се секогаш добро надвор. Кога се обидов да се зборува за, ако вие или Kuwashika во машината на информации, постои можност то? да се даде валидни информации.