Како да се победи Hanemono-Dejihane (основни концепти)

Последни pachinko, од седумте машина стана тема, мислам дека тоа влегува во дури и оние кои не знаат дека тоа се вели дека Hanemono. Некои од оние кои знаат, Hanemono е да биде помала исплата, тоа може да има некои лу?е кои мислат дека тоа не е во можност да се победи.

 

Ме?утоа, ако знаете на дел за да се утврди со цел да се, исто така, победи Hanemono, се уште може да победи излегува.

 

Прво на сите, а потоа и опис на Hanemono. На Hanemono, кога топката влегува во еден истрел на одредена локаци?а, ?е се отвори крил?ата на об?ектот лик во лицето на центарот одбор. Некои од об?ектот карактер, три-дупка е отворена, стана голем хит потврди дали топката влезе во средината на нив ?е биде Hanemono.

 

неодамна, но е Hanemono дека ве?е не се гледа лесно, дали има нешто, ако како на победа како, сакам да го видам. Hanemono е нешто што може да бидат засегнати од страна на ноктите се прилагоди на пове?е од седум машина. Ако мислам дека на победа во

 

Hanemono, постои потреба да се погледне на прилагодува?е на ноктите. Еднаш отидов во спротивно, Ако сте прилагодува?е на ноктите, можност за добива?е на пове?е од седум машина може да се каже да биде повисок. Сега, ние ?е се воведе на локаци?ата на прилагодува?е на ноктите сакате да видите со цел да се победи.

 

Прво на сите, е прилагодува?е на ноктите во близина на на?важните почетокот Chucker. Во близина на почетокот ,: двете страни е, оние кои се отворени, се разбира, поволни. Тоа е природно во приказната на добар помине во близина на почетокот Chucker е отворена, но другиот, дека исто толку важно како во близина на почетокот, е прилагодува?е на ноктите на дел наречен хакама на врвот на почетокот ноктите.

 

оваа помине, и да барате, биде??и тоа е ?азот поме?у почетокот Chucker, ?е биде полесно да се спречи топката. Ако сте прилагодува?е ноктот на делови наречени хакама, е тоа што иако за?акна почне малку многу, поверо?атно е да влезат во проектот. Мислам дека

 

помалку исплата на вратот, ?ас може да има некои лу?е да се избегне, но кога ?е се спореди со машина Седум, што го прави лесно да се погоди подобро од Hanemono. помалку инвестиции Во главниот град, да се игра приклучува?е далеку, биде??и е стабилна рамнотежа лесно, малку по малку исплата на пове?е од веруваат во се случува да се зголеми.

 

фа?а?е е направен од прилагодува?е на ноктите, седел во добра маса прилагодува?е на ноктите, тоа само по хитови. Ако се во почетокот, ако се стави во хит за отвора?е на крил?а, биде??и на топката надвор таа може да победи, и седум машини се контролира се што е во програмата, мислам дека да се забавуваат и да ги вкусите различни.

 

на едно време, голема количина исплата е ?ас не може да се очекува, додека претставата еден ден, мислам дека победи полека долго. Животот на Hanemono е прилагодува?е на ноктите. Ако се се?авам дека само времето ?е потрае малку, таа вели дека лесно победи на модел во споредба Седум машина.

 

неодамна, би можел да не гледам премногу, не е во таква предгради?ата на pachinko салони кои ги имаат воспоставено многу, како што се користи табела. Дури и оние кои се избегнувани, точката да се победи, биде??и само прилагодува?е на ноктите, обидете се да се игра еднаш со сите средства.