Важно кога стега??и маса цел да се види на графиконот рецеси?а во pachinko салон

Последни pachinko салон, голем екран со машина наречена податочна Лобо, продавници кои се инсталирани стана многу. Продавницата на предниот отвор и контра пред, итн, во оваа машина е инсталиран, неодамнешните игри маса, еден по еден на податоци, како и тековните веро?атност лото, до погоди и транзици?а исплата графикон нарекува рецеси?а графикон може да се види бран, како што е бро?от на вртежи.

 

Исто така, не постои Robo податоци pachinko салони, тоа доа?а со контра на податоци за секо?а маса.

 

?е биде да се спротивстави на ист вид на улога, но се пове?е се работи за мала количина на информации во споредба со Robo податоците. Тоа што е толку многу информации се смета Robo податоци, но податоците што сакате на?многу идентификувани во е секо? умре и графикот на транзици?а исплата.

 

графикон Транзици?ата исплата, и ситуаци?ата на првиот ден од изгре?сонце топката и зависник на масата на лини?а графикон, е она што беше лесно да се види. Исплата или за време на големиот хит, ситуаци?ата и на континуираната Чан, можете да проверите на следните зависник степен.

 

што се на врвот и на дното на движе?е е тесно платформа на оваа лини?а графикон, топката надвор стру?а е стабилна, тоа ?е биде тешко да се стремите да застане зависник.

 

※ Се разбира, ве?е посто?ат, се разбира, исто така, е можно дека само силен период на Horukon кога трева седеше во ставот дека сега е стабилна.

 

на врвот и на дното на насилни штанд движе?е на ово? графикон, тешка разлика на зависност и на, па дури и еден ден пред силна, кога не знам бранови се по?авуваат одеднаш вознемирени, е масата на ко?а постои опасност од зависник. Сепак, таков став, биде??и не постои, исто така, експлозивна мо?, но е кра?ности, ние исто така може да биде фактот дека на платформа ко?а може да се очекува да свират други зборови.

 

И, сакам да се погледне на друго добро е веро?атноста платформа.

 

на pachinko машина е, но постои голем хит веро?атност, дека го претставува посебно сега веро?атноста за тековната ?екпот со него, тоа ?е застане веро?атност. Свртете (единици на ?екпот веро?атност) многу пати, ?е биде водич за тоа што измина еден ?екпот. Во принцип, ова Таи 確 Ако стапката е 180 или помалку, тоа ?е биде целта очите на платформа.

 

и да стане пове?е од 180, исто така, зголемува?е на инвестициите до хит, станува или деликатната рамнотежа, исто така обновен може да биде како излезе. Ме?утоа, за да се на?де платформа како 180 или помалку, реалноста е прилично голема.

 

Покра? тоа, во робо на податоци, можете да видите на pachinko сместат целата податоци. Ако ние фино потврда, или има интензивен лини?а е нежен штандот на веро?атноста аголот маса пиедестал и рецеси?а графикон, таков став на еден остров во близина на влезот, многу такви, исто така може да се фати на навика на бизнис вас.

 

Прво на сите, да одлучи за моделот ко? го сакате да се погоди, исплата во близина на права лини?а сто?ат само транзици?а графикон може да биде или обратете се на маса често да остане над од просекот на лини?ата, пак, тоа е силна застане на рецеси?а графикон од, можеби ?е сакате да се поклопува да изберете ниска маса само може да издржи веро?атност.

 

се поставени на играта табла, во случа? на само податоци не се спротивстави на pachinko продавница, вие не може да излезе веро?атност трапезоидна. Во

 

сега, биде??и таму е исто така, контра податоци што ?е се прикаже вкупниот бро? на вртежи, во методот на пресметка беше претставен претходно, Ве молиме да направите математика себе. Од слепо штра?к, исто така, лицето кое го погоди да се провери на веро?атност, нешто каде што ?е може да освои уште пове?е. , Изберете табелата често да остане над од просекот на лини?ата, ова време, од рецеси?а графикот на цврст став, може да игра за да изберете ниско маса само тоа може да издржи веро?атност.

 

се поставени на играта табла, во случа? на само податоци не се спротивстави на pachinko продавница, вие не може да излезе веро?атност трапезоидна. Во

 

сега, биде??и таму е исто така, контра податоци што ?е се прикаже вкупниот бро? на вртежи, во методот на пресметка беше претставен претходно, Ве молиме да направите математика себе. Од слепо штра?к, исто така, лицето кое го погоди да се провери на веро?атност, нешто каде што ?е може да освои уште пове?е. , Изберете табелата често да остане над од просекот на лини?ата, ова време, од рецеси?а графикот на цврст став, може да игра за да изберете ниско маса само тоа може да издржи веро?атност.

 

се поставени на играта табла, во случа? на само податоци не се спротивстави на pachinko продавница, вие не може да излезе веро?атност трапезоидна. Во

 

сега, биде??и таму е исто така, контра податоци што ?е се прикаже вкупниот бро? на вртежи, во методот на пресметка беше претставен претходно, Ве молиме да направите математика себе. Од слепо штра?к, исто така, лицето кое го погоди да се провери на веро?атност, нешто каде што ?е може да освои уште пове?е.