Разликата на деловната политика поради локаци?ата на салонот pachinko (станица Агенти и приградски продавници)

Било ко?а продавница, мислам дека тоа е работа со различни уреди со услови са?т. Pachinko не е исклучок, имаме различни и разни мерки, бизнис и праве?е на сво?а продавница сликата со услови са?т. На пример, пред продавниците на станицата и приградски продавници, разликата е голема карактеристики. А?де спореди разликата во времето на клиент база и врвно.

 

■ pachinko салони за извршува?е на бизнис во зоната во
станица
пред станицата pachinko салон на база на клиенти и врв на трча?е, подготвен продавници во центарот на многу пешачки сообра?а?. За во близина на железничката станица, канцелари?ата на работниците на дома?инките и стари лица и на пат кон дома од работа од младите мажи и жени, се очекува на база на клиенти на различни возрасти. Особено, ова однесува?е е почеста во работните денови. Во текот на вечерните часови од утрото, тоа е подобро, како што дома?инките и на постарите многу, ?е биде особено бенд жена е често време.

 

Но пред операци?а на врвот станица е на таквите од тука. Од вечер на грбот е подобро, што е доа?аат во продавницата од

 

утро, во начинот заменува, ово? пат платени работници после работа ?е почнат да сметка за поголемиот дел од операци?ата. Според тоа време, што прометот на интензивна клиент база е, 's на?големата карактеристика во предниот дел на продавница станица.

 

продавницата каде што постои времето пресврти функциите на то? збор, биде??и посто?ат клиенти да се вратат отфрлените дури и во силна база, ?е имаат како една од избори, исто така, затоа што цел е таму.

 

во жестока станица пред натпреварот, во продавницата не можат да привлечат клиенти, во 7 часот или 8 часот во работните денови во 6 часот, го има преживува?е станува тешко.

 

(※ Патем, ако продавницата има да се прилагоди на топката надвор Што со ROM Yara Horukon, опци?а е да ги исклучите оваа временска зона.) _ x000D_
Сепак, за плата работници празник е празник, операци?ата врвот и вечерните часови од пладне, ?е биде сосема поинаков тек и во работните денови. Покра? тоа, биде??и продавницата конкуренци?ата често, дури и штом топката од другите продавници, операци?ата ?е се промени многу.

 

 

 

■ приградски pachinko салон база на клиенти и врв Во времето зона

 

на работа клик, а да се каже она што за во предградието на продавница, не очекува?те од големината на базата на корисници на околу станица продавница. Говоре??и на патрони, и татко на вашето соседство дома?инките и одмор, возраст е, исто така, на покачена, можеме да видиме многу од изгледот на лицето, како што се 60-тите години од 40-ти.

 

гости на нивото на знае?е е релативно ниска, тоа е многу, исто така има и многу тренд ко? е празна слатка маса на силна база и прилагодува?е на ноктите.

 

се додека тоа не е популарен ресторан од доволно за да се ?авите на гласините во предгради?ата на салонот pachinko, ко? паркира?е се посетени од страна на автомобил или мотор или слично, таму е, тоа не значи многу пове?е, па дури и оние кои доа?аат во продавницата од раните утрински часови не дека многу е статус кво.

 

мнозинство, затоа што ако живеете во вашето соседство доа?а до продавница, трча?е е издолжува?е започне во 12 часот, пред и по попладневните часови, врвот на производството ?е има многу продавници околу 3:00 часот од 1 часот. И, приградски продавница да постои мала разлика ме?у работата на врвот во текот на денот од седмицата. Дури и ако постои натпреварувачки продавница, затоа што тоа не е толку блиску до, тоа е лесно да се стави фиксна клиенти.

 

 

 

е да се направи употреба на добро во борбата против Врз основа на овие карактеристики ???

 

1. Исто така, работи на временска зона

 

продавница на локаци?ата на врвот, биде??и та?мингот на кои работата е продолжен е различна, посто?ат како еден од стратеги?а е дека да изберете го на?жешките време од денот. Како pachinko салон, се разбира, зашто лицето кое го издава топката од многу кога има висока стапка на искористеност не е направен на жалбата на продавницата, тоа не е цел таму.

 

 

2. Во времето во кое та?мингот

 

клиенти клиенти вклучен клучката ?е имаат тенденци?а да слатка маса на силна база и ша?ка, на?веро?атно, да се земе. Тоа е затоа што, на пример, во случа? на дома?инките, и тоа ?е биде, без разлика колку коцката е силна, па не мора да се подготовка на вечера, имам многу лу?е кои ?е ?а поддржат неволно. Pachipuro што заработува во стратеги?ата, ко?а ?е ги собереш на една таква платформа, исто така постои. _x00 0D_

 

3. Од страна на истражува?е на ниво на знае?е

 

клиент база на клиенти, затоа што се подразбира дека на ниво на публиката ко?а. Ниво постои и можноста дека празните вкусни пиедестал толку ниско, како лу?ето често купуваат. Се разбира, фактот дека лу?ето со високо ниво не е само еден човек, но тоа е веро?атно да стане во тоа што самата продавница нема вкус, Sajikagen од страните е само нема да полски на искуство во борба ?е не.