Проверете замена темпото на Xintai на pachinko салон

Еднаш, многу одамна во pachinko салон е како голем настан станува збор за замена Xintai, тоа беше она што беше направено со темпо од околу еднаш во една или неколку месеци во месецот. Во моментов не постои промена во важни настани, со цел да се привлечат клиенти, но често стана честа не е доволно да се спореди. Исто така постои и една прописи часот го зеде, но темпото да се изврши замена Xintai, условите са?т и база на клиенти, ?е се разликуваат во зависност од условите за бизнис на pachinko. Говоре??и на локациски услови

 

, во салонот pachinko во салонот pachinko и пред станицата во централното градско подрач?е, Xintai замена се врши секо?а недела. Причината за ова е тоа што, во централното градско подрач?е и пред станицата, што покрена е дека конкуренци?ата тенденци?а да pachinko салони се концентрирани стана насилно. Xintai, таа стана многу важен производ, со цел да се привлечат клиенти.

 

соседството на pachinko салон е, ако воведува?ето од на?популарните модели во големи количини, ?е биде неизбежна ситуаци?а од падови дека многу работи. Со цел да се спречи ситуаци?а, тоа се случува да биде во спротивност со воведува?е на голем бро? еднаков на бро?от на воведува?ето на маалски продавници доби информации од производителите. Во pachinko салон на центарот на градот, како тактика се врши секо?а недела, ?ас темпото на замена Xintai е стана се пове?е и пове?е да се брзо.

 

Сепак, pachinko машина ?е биде стотици ил?ади ?ени по еден. Да се ??разменуваат со Xintai, тоа значителен трошок што е потребно. Брзо Откако ?е се воведе 10 единици, тоа ?е стане единица милиони ?ени.

 

тоа, фактот дека се во праша?е како трошоци како неделник, а и амортизаци?а, со цел дополнително да ги зголеми приходите, е преводот ко? мора да биде пристоен закрепнува?е. Pachinko салон, како што се син?ирот продавници имаат многу, но ?е не толку радикална закрепнува?е, со финансиска мо? е тешка pachinko салони, салони pachinko понатаму да се стави многу на Xintai е не сла?д беше прона?дено по неколку дена за замена Ако, исто така, постои случа? кога работата ?е падне пред презема?е на профит.

 

Покра? тоа, производителите pachinko салон, концентрирани во голема мера е во Токио соседните префектури го имате. Во случа? на pachinko салон во центарот на градот, е клиент на проток е брзо, не ?а добиете вашата принудени да купуваат Xintai услови имаат многу униформа. Спротивно на тоа, во случа? на една приградска продавница, Xintai замена ?е биде околу половина од продавница во центарот на градот. Кога станува збор за тоа зошто, за разлика од pachinko салон на центарот на градот, како и фактот дека една мала продавница за да се натпреваруваат во соседството, муштерии се редовните центар, е делот ко? често не е многу движе?е.

 

натпреваруваат затоа што мислиш дека другата страна не е присутен, и, исто така, ?а елиминира потребата од воведува?е на нови машини на врвот во брза?е. Покра? тоа, со цел да имаат база на клиенти, исто така, да стане бизнис на редовните центар, ние се стремиме да воведува?ето на користени маса од на?новите стенд зголемува. Како на ова, но замена темпото на центарот на градот и предгради?ата на pachinko салони виделе причината зошто различни, вие не треба да се брза наплата ако се воведе продажба Бан Xintai.

 

Xintai посетуваат продавницата на замена е, така што ?е се направи, или сет наплата за воведува?е на креветот неволно да ги собере околу тоа биде??и продажбата оди нагоре, посто?ат само овде се види преку во дневниот наб?удува?е .
Toka
е скала за продажба на компани?ата, се чини дека многу лу?е кои не водат кон иде?ата за избор на добар ресторан во таква точка на гледа?е, а?де малку свест. Xintai посетуваат продавницата на замена е, така што ?е се направи, или сет наплата за воведува?е на креветот неволно да ги собере околу тоа биде??и продажбата оди нагоре, посто?ат само овде се види преку во дневниот наб?удува?е.
Toka
е скала за продажба на компани?ата, се чини дека многу лу?е кои не водат кон иде?ата за избор на добар ресторан во таква точка на гледа?е, а?де малку свест. Xintai посетуваат продавницата на замена е, така што ?е се направи, или сет наплата за воведува?е на креветот неволно да ги собере околу тоа биде??и продажбата оди нагоре, посто?ат само овде се види преку во дневниот наб?удува?е.
Toka
е скала за продажба на компани?ата, се чини дека многу лу?е кои не водат кон иде?ата за избор на добар ресторан во таква точка на гледа?е, а?де малку свест.