Hanemono ред во теори?ата граница?

Во последниве години, поради тоа што се издадени од страна на многу списание pachinko, информации стана толку лесно да се влезе во рака. Значи, ако лицето кое ?а погоди pachinko, еднаш, ?ас think're заинтересирани да видат дека видов границата теори?а велат.

 

Еве, теори?ата граница, ?ас би сакал да ги погледне. Прво на сите, пред приказната за теори?ата граница, постои нешто што се вели дека е границата. Машината за pachinko, постои голем хит веро?атност, соодветно. На граничната лини?а, доколку на ?екпот во ?екпот веро?атност улица на машината, износот беше наплати?а износот и исплата дека инвестиции, вели дека на местото на гранка да бидат плус или минус 0.

 

во случа? на pachinko е, оваа гранична лини?а, голем хит веро?атност и комуникаци?а Чанг стапка, итн, повторно се пресметува од различни нумерички вредности, се изразува како бро? на вртежи на ил?ади ?ени. Pachinko машина е, во и надвор, го повтори или не надвор, ние може да се спо?уваат во веро?атноста на ?екпот што е поставен.

 

Значи, хит на граничната лини?а или пове?е умира што е поставен за секо?а машина, кога треба да се спо?уваат на веро?атноста сет ?екпот на машината, затоа што профитот е ", е иде?ата на границата теори?а.

 

секако, теоретски, но мислам дека тоа ?е стане толку, тоа не оди, всушност, да го направите тоа толку добро. Говоре??и на зошто, pachinko салони се врши ноктите прилагоди од страна на продавница. Pachinko салони сте прилагодува?е помине на улица граничната лини?а, се чини дека не постои рано.

 

ако, секако, отворен помине околу почетокот, кога ?е размислите дали таму е исто така и надвор од границите, итн Ако се заостри прилагодува?е ноктите од околу напа?ачот, биле прилагодени, како што се струже?е топката, иако многу започне околу, намалува?е на исплата ?е биде побрзо. Кога станува збор за

 

сите на исплата, е само отвори само помине во близина на почеток, нешто што станува недоволен. За да се практикуваат ово? граничен теори?а, се наредени во лицето на табла, ние се погледне во сите на прилагодува?е на ноктите, ?а намалува на топки Вие треба да изберете мала маса.

 

колку што е можно долгоочекуваниот од топката, без да се намали, ако не потоне следниот голем хит, но ако се погледне на вкупниот износ на билансот на пла?а?а, станува негативен, биде??и теори?ата границата ве?е не е задоволен.
, сепак, е дека на pachinko стави ово? граничен теори?а во мо?ата глава, со цел да победат Мислам дека тоа е многу ефикасна. Во случа? на pachinko е, во времето на приближува?е до голем хит веро?атност, со цел да се направи пари е нумеричка вредност на бескорисни и не го претвори ова во многу ил?ади ?ени на?ниска.

 

да ?а водат неговите ротациона брзина, ако се избере платформа, од слепо пука мислам дека резултатот е добар. За да се практикуваат на границата теори?а, да се преземат на време, треба да се соберат на податоци, исто така, се врши во текот на долг временски период.

 

Сепак, со оглед на хит во теори?а, тоа може да биде дека вреди да се проба.