Карактеристики - види преку начинот на брановите на ROM-от е силен период

Pachinko машина ?екпот е скршен во сите управува?е ROM. Ако Minukere силна фаза од ROM-от, толку е поголема веро?атноста дека givin на ?екпот. Значи, дали постои функци?а на поволните фаза од ROM, а потоа подетално вашето об?аснува?е.
Ако
ROM-от е силна, знаците лесно да се погоди ?екпот излегува различни. Особено, производство и да го достигне, обидете се да се фокусира на тоа како хит. На пример, тоа е на дофат и перформанси, на различни производство и ?е се постигне или одржи често.
зависност по
по престана дури и помалку, или потоне марки на сигурно во интензивната топлина на дофат. Покра? тоа, ?е се доживее со повлекува?ето во намалува?е на време, итн или промовирани во круг, мислам дека тоа ?е биде станат силни период.

 

Потоа, во поволен период, или е веро?атно да се случи е комуницира?ето Чанг, исто така е една од силните период на протокот на веро?атност вари?аци?а доа?а пове?е на ?екпот. На пример, наместо да се запре само затоа не до?де штра?кови во скратено работно време, е околу 200 револуции се обиде да игра со трпение.

 

пред да го стартуваш од кути?а, исто така, ?е работи како што може да се одзема голем хит, мислам дека посто?ат работи кои вас искуство. Проследено со добар проток, тоа не е зависност, ако постои нешто како што се погоди дури и запре веднаш во следните литар, постои можност на силна период.

 

застане за такви функции во движе?е, тоа ?е биде на маса кои би можеле да се излезе со карактеристика на силна период, мислам дека може да биде намерно игра?е проба.

 

Потоа, во салонот pachinko, постои бро?ка од бро?от на Сплит. Ово? модел е колку ?е биде ликот на по?авата одиме со намалува?е на клиентите. Притоа pachinko продавница, сте или дури и промена на прилагодува?е на ноктите и слично.

 

pachinko салон страна, ако не се менува, додека бро?от на Сплит, можете, исто така, да биде неколку дена поволен период се следи. Силен фаза од ROM-от е единственото нешто што може да се види веднаш игра??и на. Тоа е, ако се погледне, особено во графикот на податоци, ?е биде полесно да се разбере пове?е.

 

на?добрите во силна база на податоци Би сакале да се види е бран од вкупниот бро? на вртежи и лини?а графикон. Од лото се следи, се обиде да избере мала маса ротациона брзина на денот. И во тоа, на платформата, ко? доа?а по 200 ротаци?а пред и по следниот во мал штанд зависност, а?де да се стави на можноста за бран на силни доа?а на видното поле.

 

по нормален период, цврсто се идентификуваат границата на вознемирени живот, па затоа е важно да се запре на времето што може да го зголеми профитот без непотребното инвестиции.

 

кога обичниот живот, или да до?де да го вознемири животот мора да биде предвидена со, на пример, во однос на минатото податоци. Сега, биде??и тоа е тешко да се утврди само во однесува?ето на табелата ?е се игра, а?де заедно со податоците за да се утврди од две перспективи.