Во последниве години, поради тоа што се издадени од страна на многу списание pachinko, информации стана толку лесно да се влезе во рака. Значи, ако лицето кое ?а погоди pachinko, еднаш, ?ас think're з...

Ако не знаете добро, pachinko салон во ово? Horukon е, се чини дека некои лу?е се смета дека се нелегални, како што се оддалечени, оригиналот не е машина ко?а такво нешто. На Horukon, е кратенка од Ho...

Во фа?а?е Horukon, тоа се вели дека се дистрибуирани на ?екпот со групира?е на pachinko машина во трансформатор. Значи, се вели дека ефикасни во фа?а?ето Horukon, сакам да се види каков вид на работи ...

Во комп?утерот, и го постави на продажбата, е фа?а?е салата конзерватор е тоа што може да го контролира исплата. Како сцена за да се утврди процентот на исплата, високо-сет, средината амбиент, се вели...

■ Што е почнуваат да сепо сите pachinko салон на управува?е, како и намалува?е на топката надвор од продажбата, е причината зошто е интересите на компани?ата минус разни трошоци.Со други зборови, ако ...

Биде??и тоа е pachinko салон е исто така на трговското друштво, не е точно продавници е само победи клиенти. Затоа, други индустрии, како и, ние сме работат со секо?а политика продавница за продажба. ...

Во салонот pachinko, таа ?е биде поделена во продавница за да се покаже на мотиваци?а за продавници и викенди, да се покаже на мотиваци?а во работните денови. Во истиот pachinko салони, зошто таква ра...

Машината за pachinko, секогаш е монтиран ROM. Значи, она што вид на работа за било ROM-от, ?ас би сакал да ги разгледаме во тоа како таа работи. Биде??и ROM-от е, или да одреди на лото, ко?а ?а содржи...

Последни pachinko салон, голем екран со машина наречена податочна Лобо, продавници кои се инсталирани стана многу. Продавницата на предниот отвор и контра пред, итн, во оваа машина е инсталиран, неода...

И да си, ?ас отидов на pachinko салон, мислам дека изборот на претставата модели да се погледне на целата продавница во прв план. Значи, ако се обиде да победи и да е, дали да игра за неко? модели, пр...

На национално ниво има многу на pachinko ложата, но Xintai и продавници продавници и користи табела во центарот е во центарот на, посто?ат различни pachinko салони. Карактеристиките на нови машини чес...

Мислам дека има клиенти кои се види секо? пат кога ?е одам на pachinko салон. Клиенти кои се менуваат секо? ден Shigeku нога од од вработените, се нарекува како патрони во pachinko индустри?а. И, иако...

Во pachinko салони, опремен производ на ист начин како и другите индустрии, односно, постои препорачува модел. Како тоа ?е им препорачаат на модел е различен во секо?а од pachinko салон, каде што комп...

Секо? од pachinko салони, бизнис информации за настаните и денот, мислам дека некои лу?е имаат во пошта. Биде??и секо? ден се постигне нешто пораки, Слушнав дека многу лу?е кои не се многу внимателно ...

Во салонот pachinko, ?е мислите дека вознемирени платформа е често на?добро. Инаку, биде??и тоа би станале не се одржи продажба на pachinko салон. Во, како неконвенционални мерки на таквите pachinko с...

Pachinko машина на ROM-от е, силна период, обично период, е поделена во рецеси?а период. Во споредба со силна сезона и вознемирени време, може нормален живот на кажам тешко. Специфични карактеристики,...

※ е само на кра?от наpachinko салон Ве молиме погледнете го како тренд за целата индустри?а, мислам дека некои лу?е кои не сум слушнал гласини дека нема да излезе. Всушност, тоа е во право. На кра?от ...

※ да трае како тренд за целата индустри?а оние коиpachinko Омилени Ве молиме погледнете го е, исто така, може да има лу?е кои знаете, да се натпреваруваат во pachinko салон е средината на месецот се п...

※ Ако си бил само навикнати да одат како тренд за целата индустри?а да се моламpachinko салон во референца, но не може да се забележи, во салонот pachinko, и времето и лесна игра, таму ?е биде и кога ...

Изгледа за да се обезбеди напушти платформа е од невозможна приказна, но, со цел да се спречи непотребното инвестиции, податоци и ноктите е местото каде што сакате да го видите. Во, во табелата за да ...

※ последните Ве молиме погледнете го како тренд на целата индустри?аpachinko е составен во една игра на клиенти и продавници кои победи или изгуби. Сепак, ако сте секогаш губат, биде??и клиентите нема...

※ Исто така, минататаpachinko салон Ве молиме погледнете го како тренд на целата индустри?а, биде??и тоа е комерци?ална компани?а мора да биде профитабилна секо? ден. Ако мислите дека е така, но тоа е...

Во моментот кога ?а отворил вратата на простори?ата за прием pachinko, полн со празна маса, сте биле штракаат на државата, а тоа shop'll задржи станица, мислам дека има многу кои не се чувствуваат хит...

Секо? е, со повикува?е да се избере pachinko продавници, атмосфера и сервис на исплата и продавници, итн, мислам дека има различни, но статусот на оперативниот ако сакате да се профитира биланс ?е бид...

Кога обично отиде да игра во pachinko салон, мислам дека ние ?е ?а видите првата цел беше еден модел по еден. Значи, тоа е прилагодува?е на ноктите дека сакам да се утврди. прилагодува?е на ноктите, д...

Стариот pachinko е, некои лу?е кои се добра игра беше лесно, дури и без толку многу инвестиции. Последни Pachinko е, коцка?е е многу силна, е подготвен да исчезне во помалку од 30 минути 10.000 ?ени.,...

Било ко?а продавница, мислам дека тоа е работа со различни уреди со услови са?т. Pachinko не е исклучок, имаме различни и разни мерки, бизнис и праве?е на сво?а продавница сликата со услови са?т. На п...

■ Што е почнуваат да сепо сите pachinko салон на управува?е, како и намалува?е на топката надвор од продажбата, е причината зошто е интересите на компани?ата минус разни трошоци.Со други зборови, ако ...