Akhir sasi, pungkasan saka arane pachinko saka fitur (periode Recovery utawa mbukak-urip)

※ punika namung mburi

 

pachinko arane Mangga deleng minangka gaya kanggo industri kabeh, aku sawetara wong sing wis krungu gosip sing ora metu. Ing kasunyatan, inggih leres. Mburi arane pachinko wis, ing paling saka toko, mangga sing periode Recovery. Menyang rencana bisnis jelas, digawe wektu imbuhan final. (Iku yen sisih loncat karo muter awak, yen ora nggawe akeh metu release werni nganti wektu iki, ana uga sing cilik dadi suda.) _ X000D_ kayata panggantos lan iklan expenses
Xintai sing dianakak? punika, minangka expenses saka awal sasi jumlah wis ditemtokake. panggantos

 

Xintai uga tanggung jawab kanggo pungkasan sasi, expenses wiwit iku dumadi ing awal sasi, iku jumlah sing bakal teka pesti Recovery dadi perlu. Yen kowe miturut rencana, aku ora malah kudu dadi luwih mbalekake malah mungkasi sasi, iku sing pachinko soko malah kaya gambling sing mbukak. Nalika nonton data

 

, platform saka mbayari saka aliran lan manufaktur fitur, ing mburi, magepokan karo pengalaman dhewe, lan sapiturute, kenek pucuk, amarga kita bakal nemtokake pesawat, mesthi, metu ing dikarepke utawa musna, kasunyatan sing or've dijupuk saka banget asring ing donya.

 

Ing Mulane pachinko arane, kanggo imbuhan final saka MediaWiki operasi, saka watara 20 saben sasi, wiwit ngencengi pucuk, utawa Mudhunake setelan saka Horukon, ketik Recovery saka sistem. Ngandika saka apa wektu iki, iku 25th saben sasi ing masyarakat umum, iku bakal dadi payday. Yen ana gaji, yen ora metu, pelanggan kula Chase menang saka biasanipun. Luwih saka ing awal sasi utawa ag?ng, iku kamungkinan kanggo kula karo awis.

 

Kajaba iku, ing kasunyatan sing kula nguber punika dicokot luwih saka biasanipun, sanajan kondisi ketat saka pucuk lan setelan, dodolan munggah, iku bakal bisa kanggo mundhakaken MediaWiki reged. A sawetara dina saka 25 dina banget kanggo Hall, sales tanpa MediaWiki reged uga ditanggepi uga mbukak uga wungu, iku dadi kasunyatan sing sak entuk uga paling sasin?.

 

apa jembar Kasunyatan sing salah siji Recovery wektu, supaya teka melu ing wektu tundha saka rencana bisnis saben nyimpen, ora ngomong categorically, nalika dijupuk lag amba konco saka rencana MediaWiki reged, Recovery uga saka jembar?, sampeyan bakal mesthi nambah.

 

ing pungkasan sasi, kuku pangaturan lan setelan uga, Yen ngenteni banget dawa lan gagal malah siji dina, iku reged goal MediaWiki werna maneh dijupuk kanthi. Ing akeh rencana operasi saka arane pachinko donya sing dodolan, ing loro pesawat larang MediaWiki reged.

 

imbuhan kuku padha, uga ateges sijine pesawat, yen dibandhingake kanggo awal sasi utawa ag?ng, punika jembar? saka ora dikarepke dadi pungkasan cilik sasi kanggo diijini. Malah sing sethitik, supaya andal mbalekake, iku kanggo nyoba kanggo Gagal tanpa imbuhan mung, sampeyan kahanan psikologis saka mburi sisih manajemen.

 

mung amarga, dadi kabeh ngadeg ing kahanan sing padha, iku khayal kanggo wektu. Kanggo imbuhan abot mung muni siji sawetara saka mbayari banget apik. Tabel iku imbuhan pucuk normal lan Horukon uga nyetel, ana nggoleki. Kajaba iku, slot, etc., uga gampang nyetel pangowahan saka imbuhan kuku, nggawe gampang samesthine saka bal metu dibandhingake pachinko ing.

 

mburi slot, minangka dibandhingake pachinko, ing game, sampeyan ora njaluk bantuan nanging ngandika marang kahanan disadvantageous. Ing pungkasan sasi kanggo lali kasunyatan iku periode Recovery, kanggo nliti pancikan Yahoo, iku luwih apik kanggo muter tanpa kakehan nguber hit banget. Iku jembar? saka ora dikarepke dadi pungkasan cilik sasi dadi. Malah sing sethitik, supaya andal mbalekake, iku kanggo nyoba kanggo Gagal tanpa imbuhan mung, sampeyan kahanan psikologis saka mburi sisih manajemen.

 

mung amarga, dadi kabeh ngadeg ing kahanan sing padha, iku khayal kanggo wektu. Kanggo imbuhan abot mung muni siji sawetara saka mbayari banget apik. Tabel iku imbuhan pucuk normal lan Horukon uga nyetel, ana nggoleki. Kajaba iku, slot, etc., uga gampang nyetel pangowahan saka imbuhan kuku, nggawe gampang samesthine saka bal metu dibandhingake pachinko ing.

 

mburi slot, minangka dibandhingake pachinko, ing game, sampeyan ora njaluk bantuan nanging ngandika marang kahanan disadvantageous. Ing pungkasan sasi kanggo lali kasunyatan iku periode Recovery, kanggo nliti pancikan Yahoo, iku luwih apik kanggo muter tanpa kakehan nguber hit banget. Iku jembar? saka ora dikarepke dadi pungkasan cilik sasi dadi. Malah sing sethitik, supaya andal mbalekake, iku kanggo nyoba kanggo Gagal tanpa imbuhan mung, sampeyan kahanan psikologis saka mburi sisih manajemen.

 

mung amarga, dadi kabeh ngadeg ing kahanan sing padha, iku khayal kanggo wektu. Kanggo imbuhan abot mung muni siji sawetara saka mbayari banget apik. Tabel iku imbuhan pucuk normal lan Horukon uga nyetel, ana nggoleki. Kajaba iku, slot, etc., uga gampang nyetel pangowahan saka imbuhan kuku, nggawe gampang samesthine saka bal metu dibandhingake pachinko ing.

 

mburi slot, minangka dibandhingake pachinko, ing game, sampeyan ora njaluk bantuan nanging ngandika marang kahanan disadvantageous. Ing pungkasan sasi kanggo lali kasunyatan iku periode Recovery, kanggo nliti pancikan Yahoo, iku luwih apik kanggo muter tanpa kakehan nguber hit banget.