Apa asring ing Horukon konfigurasi klompok arane pachinko

Konfigurasi grup, kanggo nanggepi sinyal jackpot saka konfigurasi Hall kanggo saben klompok bakal dadi siji sing sijine metu jackpot. The Strategy bale conserver Jupuk, apa wis panginten Dasa. Kene, ing conserver bale dideleng saka Jupuk, kita pengin introduce kang dikenal minangka pola umum ing konfigurasi grup.

 

The konfigurasi klompok ing Jupuk bale conserver, nomer mburi konfigurasi, sisih-sisih kanthi-konfigurasi, punika bilih ana telung jinis konfigurasi ora duwe aturan baku. Antarane wong-wong mau, konfigurasi wis ngandika nasional paling gedhe, konfigurasi sisih dening sisih lan wis variously disebut minangka konfigurasi mburi, nanging ora ngerti apa iku siji resmi ing ak?h kasus.

 

iku konfigurasi iki sing paling umum, konfigurasi sisih dening sisih uga ing mburi konfigurasi uga, misale jek dadi bab sing iku gampang kanggo konfirmasi amarga alasan iku gampang karo ditepungi. Amarga ora ing kasunyatan sing konfirmasi kanggo arane pachinko bisa dijupuk, iku wis dadi kasunyatan sing bakal dadi ing speculation.

 

ing cilik saka mburi konfigurasi, ing mburi meja kang disambungake dening sawetara trafo punika platform padha bakal siji klompok. 1 Golongan jek limang kira. Contone, ing 20 Unit pulo, iku bakal dadi kasunyatan sing limang kelompok ana ing pulo iki.

 

kelompokan iki, amarga wis digawa metu ing kabeh arane pachinko bakal complaint ing Jupuk bale conserver. Apa sing bakal uga paling asring, konfigurasi sisih dening sisih, sisih-sisih kanthi-, wis dadi papat lima kelompok, nalika menang lotre jackpot, kasunyatan sing jackpot kono disebarake bakal sampeyan.

 

Nanging, ing taun anyar, punika bilih ana uga arane pachinko saka sing nyawiji saka mburi konfigurasi lan konfigurasi sisih dening sisih. Yen ing sisih-sisih kanthi-konfigurasi lan mburi konfigurasi sing pipis, supaya beda dening pulo, kita nemtokake wis ngandika dadi sethitik liyane angel. Antarane Panti

 

pachinko, lan pulo konfigurasi sisih dening sisih, wiwit pulo konfigurasi mburi sing pipis, kang ngandika kanggo njupuk wektu kanggo riset nalika jackpot wis dumadi. grup iki divisi -Loop cukup preduli saka model kuwi, lan banjur wis terlampir ing mung ngadeg sawetara, aku bab sing jackpot kerep occurs ing grup sing padha.

 

Nanging bubar, ana akeh Panti pachinko sing wis diadegak? siji saka trafo kanggo siji supaya nyegah alangan. Ing bab iki, iku diterangno kanggo orane kelompokan bakal duwe maneh bakal.

 

idea saka konfigurasi grup, lagi wiwit sing nomer dasar jackpot wonten dhasar ing mung mengkono dadi siji. Ing toko pachinko kanggo pindhah karo sampeyan, ora perduli ing konfigurasi klompok diarani ing Jupuk bale conserver ditetepake, iku uga menarik kanggo njupuk dipikir sapisan.