Fitur - ndeleng liwat cara saka ombak ROM biasane urip

mesin Pachinko ROM punika, wektu kuwat, biasane wektu, wis dip?rang dadi wektu slump. Dibandhingake musim kuwat lan wektu upset, bisa urip normal saka marang angel. fitur tartamtu, kayata ing mangsa kuwat lan upset-urip, hard kanggo ngenali amarga iku urip normal. Ing

 

, iku bakal mung conto apa ta iku kelakon ing ROM fitur saka urip normal, nanging bakal introduce.

 

ing wektu normal, utawa Kerep serangan, sing utawa gawe ketagihan dadi rumiyin ora bakal akeh banget katon. Ngomong apa, tanpa kasunyatan sing ora iki persis hit, mung ngomong gawe ketagihan gedhe ora. Ing istilah produksi, etc., tekan uga produksi uga metu ing cara dhewe.

 

Nanging, efek pengin dening manungsa wa? sing paling iku produksi lan tekan, kayata wis ngandika marang super panas.

 

uga metu ing macem-macem tekan iku pancet, ora kurang kurang kamungkinan metu kuat produksi Atsu lan tekan. Uga, ing kacepetan nganti kenek, dadi sadurunge lan sawise Rata-rata 300 rotasi, malah subtracting jackpot, ana uga kasunyatan sing siji-mati. Malah yen narik-bali ing abang wektu

 

, utawa ora kanggo terus, jenis kemungkinan sampeyan duwe uga mengkono iku sing ora ditutup gampang. negara kuwi bakal fitur saka urip normal ROM. Ngandika sar?

 

, aku ora njupuk luwih saka emas investasi, iku negara sing ora malah nggawe dhuwit. Sawise iku banjur menyang nalisir, ing wektu normal, ora mbok menawa uga kanggo kasunyatan sing sak titik angel mangertos.

 

malah yen ana pratandha saka kuwi urip normal, amarga sing bakal kelangan mburu, sampeyan kudu ati-ati. Banjur, ing graph data ing cilik saka kuwi urip normal, sampeyan ngerti lan uga weruh graph line.

 

gelombang garis tengah ngadeg kurang sadawane rata baris punika kasunyatan sing kurang ketagihan. Lan metu, ing rata-rata, bukti-bukti sing bola utawa ora metu. Ing kasus kaya mengkono ana aliran data, aku sing kamungkinan sing wis mlebu jaman normal bisa ditemtokake dadi dhuwur Sampeyan. urip

 

Normal gawe ketagihan nanging uga gampang kanggo muter amarga kurang, sampeyan bakal entuk kamungkinan kanggo ngetik periode slump sawise iki. Nanging malah yen ana pratandha gesang normal, 300 lan yen rotasi liyane gawe ketagihan wis m?lu utawa, ing cilik saka produksi lan tekan ora ana maneh dikembangak?, supaya ana kamungkinan sing wis mlebu

 

wektu upset, gerakan Tabel malah yen sampeyan panginten sampeyan mikir bab becik kanggo nggawe. Ing nalisir, ana uga kamungkinan kanggo pindhah kanggo periode kuwat, biasane wektu. Gumantung ing kahanan sadurunge gelombang urip normal, aku ora ngerti salah siji apa cabang.

 

saka nyoba kanggo mencet Salah siji cara, amarga aku mikir sing kahanan ngendi kahanan bisa dipun biji, wis dadi ora babras aliran nyoba kanggo mencet. Yen Minukere urip normal banget uga, ana uga keuntungan sing bisa maca ing mangsa dasar aliran.

 

utawa dadi Oalah kabeh bungah Nalika guna utawa pikiraken, utawa dadi guna kanggo mikir sing Atsu cumi, sawise kabeh, amarga asring digaw? kanggo penyebaran prajurit ana puguh sing mbayari ora bakal helikopter tanpa uga nambah, ora karo sputter lan closeout lan, iku kudu ati-ati amarga ana kang ora wektu kanggo nggawe werni metu ing meja liyane.