Kaluwihan lan cacat, kang ngarahke ing Xintai ing Panti pachinko

Ing arane pachinko, etc. ing ngarepe stasiun, sampeyan bisa uga muter ngenalaken dirilis sanalika sawise Xintai. Ing, kaluwihan lan cacat ngarahake a Xintai kuwi, kita bakal katon ing bagian saka. Kaping kabeh, iku entuk manfaat, sawetara dina saka wiwitan Xintai, iku kathah dhuwur dadi pucuk-Horukon kalebu pesawat manis ing sacedhake wiwitan. Malah sanadyan

 

Xintai, kita wis ngenalaken uga ing nyimpen tetanggan model padha ing wektu sing padha. Xintai iku, mesthi amarga nalika produk mangsan, wong-wong sing arep kanggo ngalahake asring. Nanging, cedhak to've wis sangsoro saka pelanggan kuwi, aku ora duwe raos kanggo introduce akeh alangan. Banjur, kanggo sweeten sawetara dina wiwit dina kapisan, aku asring toko pachinko supaya kacepetan iku entuk.

 

minangka pangecualian, yen sampeyan ora bisa ngalahake mung ing toko ing pitepangan ndhuwur area, ana uga setelan Recovery amarga dijupuk uga tetep ing wong klumpukne.

 

Nanging, yen isih minangka gaya dhasar kanggo game ing Xintai, wis ngenalke telung dina ana akeh sing Yahoo mata.
punika
lan cacat, nanging Xintai is sing angel dadi meja free, iku kamungkinan kanggo mbalekake saka bab 3 dina mengko. Xintai First, ngenalaken dina pisanan iku uga lotre, saka dina kapindho, uga ana asring dadi meja kebak saka esuk. Kajaba iku, ing cilik saka model kuwi populer, tansah utawa sawetara wong saka nunggu free, yen ana mbayari, iku apa bakal dadi kurang kamungkinan kanggo dadi meja free. Yen

 

mesthi kenek, sing ora mung pindhah ing siji esuk.

 

lan iku imbuhan kuku lan setelan Horukon, Xintai ing urutan Barker, posisi telung dina saka pitepangan dina pisanan, nanging kita mbukak saka imbuhan normal, saka dina 4 posisi, supaya bakal mlebu ing mode Recovery , sampeyan duwe cethan? sethitik.

 

Iki Xintai keuntungan lan cacat saka rata-rata saka arane pachinko, ing pachinko arane elek, ngencengi saka wiwitan Xintai dina pisanan, ana uga toko sing teka kanggo koleksi. Saka Xintai kuwi pachinko arane, jujur Wuku aku ana sethitik.

 

Ngandika dening pasukan, kira kasunyatan sing serangan saka model paling anyar. Ing Recovery saka siji dina, keuntungan saka Xintai bakal ilang kabeh. Yen Yahoo saka

 

Xintai, pindhah kanggo ngalahake pitepangan ing dina pisanan karo patut, banjur rong dina Yen sampeyan imbuhan kuku lan setelan Horukon, aku sing bakal bisa eyeing proses klempakan.

 

model paling anyar, nanging sampeyan pengin kenek malah luwih yen model popular, yen kelet kanggo menang, Xintai Aku angel kanggo malik. Deleng ing gaya Xintai ing wektu introduksi saka

 

uga pindhah Panti pachinko, utawa keuntungan akeh kopi saka ing Xintai, utawa nyoba kanggo mencet saka Nemtokake yen cacat asring toko saka.