Bentenipun privasi bisnis amarga lokasi arane pachinko (Station Agents & toko suburban)

Sembarang toko, Aku sing mengkono bisnis karo macem-macem piranti kahanan situs. Pachinko ora istim?wa, kita kudu warna lan warna ngukur, bisnis lan damel gambar nyimpen dhewe dening kahanan situs. Contone, ing ngarepe toko stasiun lan toko suburban, prab?dan punika fitur gedhe. Ayo dadi mbandhingak? prab?dan ing wektu saka basa customer lan operasi puncak.

 

■ pachinko Panti kanggo nindakake bisnis ing zona wektu

 

Station ing ngarepe arane stasiun pachinko saka basa customer lan pucuk mlaku, kopi poised ing akeh lalu lintas downtown wong. Kanggo near stasiun Sepur, lan buruh kantor Ibu rumah tangga lan wong tuwa lan cara saka karya saka wong enom lan wanita, kita nyana basa customer saka macem-macem abad. Ing tartamtu, prilaku iki luwih umum ing weekdays. Liwat sore saka esuk, iku luwih apik, kayata Ibu rumah tangga lan wong tuwa akeh, bakal utaman? band wadon asring wektu.

 

Nanging ing ngarepe operasi puncak stasiun punika kuwi saka kene. Ing wayah bengi metu bali luwih, kang wis teka kanggo nyimpen saka

 

esuk, ing proses diganti, wektu iki buruh salaried sawise ora bakal miwiti kanggo akun kanggo mayoritas operasi. Miturut wektu iki, apa turnover saka basa customer kuat iku, 's fitur paling gedhe ing ngarepe toko stasiun.
toko
kono iku wektu saka reverses fungsi pangandika sing, amarga ana pelanggan kanggo nangkep dibuwak malah ing basa kuwat, bakal dadi salah pilihanipun uga amarga Yahoo ana.

 

ing stasiun galak sadurunge kompetisi, nyimpen ora bisa narik kawigaten pelanggan ing 7 PM utawa 8 pm ing weekdays jam 6, wis kaslametan? dadi angel.

 

(※ Miturut cara, yen nyimpen wis nyetel werni metu Apa karo ROM Yara Horukon, pilihan kanggo Pick mati zona wektu iki.) _ x000D_
Nanging, kanggo liburan buruh salaried liburan, operasi puncak lan sore saka awan dadi aliran temen beda lan weekdays. Kajaba iku, amarga nyimpen kompetisi asring, malah sanalika werni metu saka toko liyane, operasi bakal njaluk diganti kathah.

 

 

 

■ suburban pachinko arane basa customer lan pucuk Ing zona wektu

 

saka operasi klik, lan ngomong apa bab ing nyimpen suburban, ora nyana ukuran basa customer kanggo bab toko Station. Ngandika saka nglindungi, lan bapakn? Ibu rumah tangga tetanggan lan liyane, umur uga ing munggah pangkat, kita waca ak?h katon saka wong, kayata 60s saka 40s.

 

tamu saka tingkat kawruh punika relatif kurang, iku akeh, ana uga akeh gaya sing Tabel manis kosong basa kuwat lan imbuhan kuku.

 

anggere iku ora Restaurant populer saka cukup kanggo nelpon kabar angin ing pinggiran arane pachinko, sing parking menika mobil utawa motor utawa kaya, ana, Nanging ora ateges luwih, dadi malah wong-wong sing teka kanggo nyimpen saka jam awal ora sing akeh punika status quo. mayoritas

 

, amarga yen manggon ing tetanggan wis teka kanggo nyimpen, mlaku iku miwiti elongation ing 12 jam sadurunge lan sawise afternoon, produksi puncak bakal akeh toko watara 3:00 pm saka 1 pm. Lan, suburban toko sing ana sethitik prab?dan antarane operasi puncak ing dina minggu. Malah yen ana toko saingan, amarga iku ora cedhak, iku gampang kanggo nyelehake pelanggan tetep.

 

 

 

iku kanggo nggawe nggunakake uga ing gelut Adhedhasar fitur iki ???

 

1. Uga mbukak dening zona wektu

 

nyimpen saka lokasi pucuk, amarga wektu kang operasi wis lengkap beda, ana salah siji strategi iku kanggo Pick mati ing wektu paling monjo saka dina. Minangka arane pachinko, mesthi, amarga wong sing ditanggepi werni metu ak?h nalika ana tingkat praktis dhuwur iku ora kanggo mr?ntahak? nyimpen, iku ora ngarahake ana.

 

 

2. Ing wektu ing kang

 

pelanggan pelanggan wektu diuripake interchange bakal kathah Tabel manis basa kuwat lan kuku kamungkinan kanggo njupuk. Iki amarga, contone, ing cilik saka Ibu rumah tangga, lan bakal ora ketompo carane die punika kuwat, supaya ora kudu ing preparation saka nedha bengi, aku duwe ak?h wong sing bakal gawe kesed. Pachipuro sing earns ing strategi sing bakal Pick munggah platform kuwi uga ana. _x00 0D_

 

3. Miturut riset tingkat kawruh

 

basa customer pelanggan, kok lagi mangertos sing tingkat pirsawan sing. Level ana uga kamungkinan sing pancikan ?ca kosong minangka kurang wong kerep toko. Mesthi, kasunyatan sing wong karo tingkat dhuwur ora malah wong siji, nanging sing kamungkinan kanggo dadi ing kasunyatan sing nyimpen dhewe wis ora ana rasa, Sajikagen sisih mung arep Polandia pengalaman ing pertempuran sampeyan ora bakal.