Horukon-fitur dhuwur-ndeleng liwat cara nyetel

Ing Horukon Jupuk, kang ngandika wis disetel divisi. toko Pachinko, yen Uchikome target sales kanggo Horukon, lan bebas ngetung tingkat abang, sing ngandika kanggo ngontrol mbayari.

 

Kontrol mbayari punika diklompokak? saka papat lima ing kahanan tartamtu ngadeg, Yen dadi wektu pesawat, sampeyan wis ngandika marang sistem sing allocates jackpot. Uga, grup ditemtokake dening Horukon, nalika nerbitake jackpot, ROM muni wis kanggo Pick ngadeg kuwat.

 

muni saka basa free utawa ROM upset meja ngadeg wis sing ana kurang kamungkinan kanggo milih. Ing

 

, sing nggawakake Jupuk Horukon iku, apa jenis prilaku kita kaya kanggo katon ing apa wis mlebu dhuwur-pesawat nalika aku tangi. Kanggo dhuwur

 

setelan ing wektu, paling asring pendapat minangka kedadean katon ing cedhak saka Tabel jackpot punika kasunyatan sing ana kedadean kaya bal mili liwat Papan wis di sedot menyang wiwitan. Ball sing mimpin kanggo pemblokiran normal, bakal nyoba kanggo Ochiyo ngisor ing hubungan kanggo atraksi.

 

kenek pucuk ing wektu sing, utawa tiba ing sehat ing macem-macem ngarepke, sampeyan utawa ngetik wiwitan. Ing kelompokan wis ngandika ing Jupuk Horukon iki, iku wis dadi iku sing diparengake ing sambungan trafo. Nalika

 

Horukon kanggo nemtokake grup jackpot, tumindak Magnetik pasukan, iku ngrasakake sing ana raos sing werni wis digambar. Lan banjur, Toka dadi angel kanggo ngurangi werni, sampeyan wis iku wungu, kayata werni menyang liwat-liwat uga.

 

alasan kok kedadean iki ana uga bakal padha alesan kasebut ing ndhuwur.

 

lan, punika bilih macem-macem gejala sanajan jackpot bakal teka tabel Panjenengan ana, ing mratelakake panemume paling umum ing antarane wong-wong mau, ing meja ing grup sing padha, tekan super lan kuat Atsurichi tansah ana, iku kedadean ana nyimpang sing. Kanggo dhuwur

 

setelan ing wektu, saben gedhe Ri nalika ana, punika bilih bisa netes saben dina rata-rata 9 stasiun Chang, pesawat dhuwur ing wektu, ana uga teori sing kemungkinan sing grup sing padha kanggo menang netepake jackpot dhuwur.

 

Kajaba iku, nalika kaputusan grup sabanjur? wis digawe, nanging wong-wong sing teka ing werni kanggo miwiti Samsaya Awon.

 

lan setelan dhuwur ing wektu jackpot lotre wis ngandika marang Kerep panggonan, sampeyan lotre 4 kaping saben jam sing bakal digawa metu.

 

utawa liyane, iku kedadean sing ana ing dhuwur Horukon saiki nyetel ing wektu.

 

Ing cara iki, kita nyoba kanggo introduce khas kedadean sing wis ngandika iku bakal paling asring dumadi.

 

Kanggo Horukon cara nyekel lan prilaku, iku penting sing pracaya kang siji amarga ana teori. Sawis? iku, ana mung numpuk Nilai pengalaman ing laku.