Mriksa fitur-pakulinan kang pachinko arane [Rom gelombang Operations]

Hit ana, iku wavers antarane pangarep-arep lan wedi lan ora kenek uga, Aku sing iku pachinko kesenengan nyata. Nanging, nalika hit punika, kanggo sawetara bab sing komunikasi Chang, nalika sampeyan ora kenek ora kenek ing kabeh, iku uga sawetara wong sing wis panginten kang bakal kok. Ing

 

, lan ora kenek hit, ngandika saka ngendi lan carane sing ditemtokake, kanggo siji saka mesin pachinko, sampeyan bagean ROM sing wis diinstal. ROM lan kanggo jackpot lotre, mesin saka program utawa bagean kanggo konfirmasi hit, wis clogged. Iku mesin pachinko jantung. Yen

 

conto ngomong, pachinko jackpot lotre kaya roulette, siji rotasi roulette siji, nyoba kanggo mbayangno sing saben konfirmasi yen sijine menyang jackpot a. Iku, aku gampang mangertos ngelingi wis digawa metu ing ROM. Reguler ROM, kemungkinan keno hit amba bakal kemungkinan hit amba saka mesin pachinko.

 

apa diarani minangka ROM maneh, Uchikata kaya sing wis mutusak?, ana kang netes ing saben gampang, ngandika sing ROM ilegal. Nanging, ing paling arane pachinko, supaya kita operate ing Sisa ROM biasa sing teka saka Produs?n, nanging wektu iki, Aku bakal kaya katon ing maca saka pakulinan ROM biasa.

 

ROM biasa, kita arep kanggo pindhah menyang kemungkinan werna jackpot. Yen salah siji saka kemungkinan 340 menit, kenek dina, mbaleni dina sampeyan ora kenek, sampeyan iku kanggo nyoba kanggo converge cedhak kemungkinan. Ing tuladha, yen ana sawetara dina saben, amarga usaha kanggo pindhah menyang kemungkinan werna, lan metu bebarengan. Ana kang ngandika kanggo dadi gelombang jackpot, iku amarga sing dumadakan mbayari utawa ejection. Lan metu

 

, bola utawa ora metu, iku bab bab sasi, sampeyan ngandika converge kanggo kemungkinan werna jackpot. Kanggo maca gelombang sasi iku, iku Baca pakulinan kang ROM biasa. Pilih model dadi kuwatir bab, liwat pachinko arane saben dina, ora metu dina iki nganti dening akeh dina, ing apa ombone sawetoro saka sikap, utawa watara apa wektu iku kanggo babagan metu werni metu, Kita bakal njupuk data witjaksono.

 

iku, lan terus sawetara sasi, gelombang meja, sing dadi-disebut hukum sing bakal ndeleng. Ing wektu apik saka gelombang, yen investasi ing, iku ateges sing menang persentasi kamungkinan kanggo munggah. Ing pachinko, iku ora duwe pamisah mesin dhasar. Bukak werni amarga ora ateges sing menang 100%. Nanging, ing arane pachinko, sijine metu ing tingkat saka rega input lan mbayari, data sing mesin pamisah bakal metu minangka Nilai angka otomatis diwilang saben dina.

 

dina iki, apa persen metu saka iku, yen bisnis wis rampung, aku ngerti langsung. Ing

 

Panti pachinko, sing gelem apa ing mesin, iku bakal diarani menyang ombone tartamtu digawa metu ing sirah. Luwih, sabar utawa mbutuhake kakuwasan saka pengamatan, nanging ora malah ora ateges ana njamin sing mesthi metu. Apa-apa tanpa pikiran, saka terus kanthi wuta metu, aku iku luwih apik kanggo pracaya ing ombone sing menang persentasi mundhak. ROM, amarga wis ana ing kabeh mesin Tabel pachinko, yen kasengsem, mangga nyoba kanggo tantangan.
nalika ndeleng liwat pakulinan kang
Horukon, sampeyan kudu bisa kanggo narik kamenangan karo probability dhuwur dadi bisa kanggo maca malah ombak ROM bebarengan. Iku ora. Apa-apa tanpa pikiran, saka terus kanthi wuta metu, aku iku luwih apik kanggo pracaya ing ombone sing menang persentasi mundhak. ROM, amarga wis ana ing kabeh mesin Tabel pachinko, yen kasengsem, mangga nyoba kanggo tantangan.
nalika ndeleng liwat pakulinan kang
Horukon, sampeyan kudu bisa kanggo narik kamenangan karo probability dhuwur dadi bisa kanggo maca malah ombak ROM bebarengan. Iku ora. Apa-apa tanpa pikiran, saka terus kanthi wuta metu, aku iku luwih apik kanggo pracaya ing ombone sing menang persentasi mundhak. ROM, amarga wis ana ing kabeh mesin Tabel pachinko, yen kasengsem, mangga nyoba kanggo tantangan.
nalika ndeleng liwat pakulinan kang
Horukon, sampeyan kudu bisa kanggo narik kamenangan karo probability dhuwur dadi bisa kanggo maca malah ombak ROM bebarengan.