Njelajahi menang gampang kanggo model saka kondisi sijine arane pachinko saka pasukan

Ing Panti pachinko, Bintang produk ing cara sing padha industri, IE, ana model dianjurake. Carane menehi saran model iku beda ing saben arane pachinko, ngendi apa komputer model, kita bakal katon ing carane kanggo njelajah apa model dianjurake saka toko.

 

Carane kanggo ngenali sing paling apik ing model dianjurake banget prasaja. Iki, dadi misale jek sing cara wis rampung ing umum ing sembarang Panti pachinko. Kaping kabeh, saka ing mburi lawang ngarep arane pachinko, njupuk dipikir ing model sing wis diinstal ing panggonan kono padha bisa gampang ndeleng paling. Yen model liyane saka nomer Xintai saka model iku gedhe, iku model billboard tanpa model iku salah.

 

Kajaba iku, panggantos Xintai gedhe, etc., ing cilik saka ngenalke nomer owahan saka nomer, sampeyan bisa uga pengin nginstal mesin anyar ing lokasi iki. port ngarep, ngendi customer wis teka kanggo ngunjungi ing utama. Wa? sing, model sing sijine pasukan paling saiki ing arane pachinko, diselehake ing panggonan paling pinunjul wis dadi commonplace.

 

ing industri, dianjurake produk bakal ing tampilan nggawa kanggo near ngleboke, iku bakal dadi sing nggawe kahanan padha wae. Uga cedhak lawang posters lan POP ayo kang katon. Model paling cedhak kanggo bukaan ngarep

 

, POP, etc. kanggo panggawe Ana sing arep meh tanpa istim?wa. Iku wis diinstal ing panggonan paling pinunjul model billboard lan model anyar, bisa uga apike kanggo elinga amarga iku aturan Golden. Ing model, kang fokus ing model non-billboard lan Xintai iku, ngandika saka apa kang diselehake ing sembarang panggonan, apa sing diinstal-metu cedhak lawang mburi, kita asring sing diinstal ing mburi mesthi.

 

Ngandika saka apa, cedhak lawang mburi wis entri lan metu saka pelanggan, iku kanggo panggawe wong sing teka kanggo ngetik saka lawang mburi kanggo model gabungan-dianjurake. Tamu ngunjungi saka bukaan ngarep mlebu kanggo mlebu model lan Xintai, pelanggan sing teka kanggo ngetik nyimpen saka lawang mburi, aliran sing ngindhuksi model gabungan-dianjurake punika umum.

 

Nanging, ana sing cilik sing model banget gabungan-dianjurake, nggawa bali mesthi. Lan Yahoo sawijining, karo ngleboke Ora mung cedhak, Aku, supaya kuwi kanggo masang roto-roto operasi ing kabeh nyimpen. Yen ditandhani karo roto ing salah siji model ing mburi, iku teka munggah operasi wonder lan model. Sing kita diinstal kanggo nggunakake efek prabawa.

 

Kajaba iku, malah yen sampeyan wis ditetepake model gabungan-dianjurake ing mburi, dadi manawa lawang mburi lan bukaan ngarep, ana sing arep POP a. Sawise ing nyimpen, sampeyan bakal nemokake kopi apik saka kahanan lan menehi pakulinan tansah katon menyang POP lan posters. Ing cara iki, lokasi model, ing syarat-syarat ukuran popularitas lan push jurusan saka ing arane pachinko punika unsur utama.

 

model kanggo sijine toko iku pasukan njaba Xintai, amarga ana kaping yen pucuk wis dadi manis, please katon dening kabeh tegese mriksa. Saka madhep kab?h sethitik, marang ngetik nyimpen, nanging apa sing sampeyan dianjurake dina, kopi, kuwi terus-terusan sing apa padha sijine pasukan langsung nyoto.