Hanemono OK ing teori wewatesan?

Ing taun anyar, amarga wis ditanggepi dening akeh majalah pachinko, informasi wis dadi gampang kanggo ngetik tangan. Dadi, yen wong sing kenek pachinko, sepisan, aku think're interested in ningali sing weruh teori wewatesan ngomong.

 

Kene, teori wewatesan, aku kaya kanggo njupuk dipikir. Kaping kabeh, sadurunge crita teori wewatesan, ana bab kang wis ngandika marang borderline. Mesin pachinko, ana kemungkinan hit amba, mungguh. Baris wewatesan, yen jackpot ing jackpot kemungkinan werna saka mesin, jumlah iki cashed jumlah lan mbayari sing investasi, ngandika sing saka titik cabang dadi plus utawa minus 0.

 

ing cilik saka pachinko wis, baris wewatesan iki, kemungkinan hit amba lan sesambungan tingkat Chang, etc., maneh-diitung saka macem-macem nilai angka, iku wis ditulis minangka nomer r?volusi ewu yen. mesin Pachinko iku, lan metu, mbaleni utawa ora metu, kita bisa supaya minangka kanggo converge kanggo kemungkinan jackpot sing wis disetel.

 

Dadi, kenek baris wewatesan utawa luwih mati sing wis disetel kanggo saben mesin, nalika converge ing pesawat jackpot kemungkinan kanggo mesin, amarga sing paedahipun, 's idea saka teori wewatesan.

 

mesthi, miturut teori, nanging aku iku bakal dadi, iku ora bener apa iki uga. Ngandika saka apa, Panti pachinko wis digawa metu kuku diatur dening toko. Panti Pachinko sing imbuhan pucuk baris wewatesan werna, misale jek sing ana awal.

 

yen kuku mesthi mbukak sak wiwitan, nalika mikir apa ana uga ngluwihi wates, etc. Yen sampeyan wis tightened imbuhan kuku watara penyerang, wis diatur, kayata scraping werni punika, malah sanadyan akeh miwiti watara, ngurangi mbayari bakal luwih cepet. Nalika nerangake

 

kabeh mbayari, mung mbukak mung kuku ing sacedhake wiwitan, aku bab sing dadi boten cecek. Kanggo laku teori wewatesan iki, sing disusun ing pasuryan saka Papan, kita katon ing kabeh imbuhan kuku, nyuda saka bal Sampeyan perlu kanggo milih meja cilik.

 

okehe dawa-ngenteni metu werni, tanpa ngurangi, yen ora nglelebke hit sabanjure amba, nanging yen katon ing total neraca pambayaran, dadi negatif, amarga teori tapel maneh wareg.
, Nanging, iku saka pachinko sijine teori wewatesan iki ing sirah, supaya menang aku iku banget efektif. Ing cilik saka pachinko iku, ing wektu sing manunggal kanggo kemungkinan hit amba, supaya dhuwit ing Nilai angka guna lan ora nguripake iki akeh ing ewu yen paling.

 

kanggo nuntun kacepetan sawijining, yen kita milih platform, saka wuta njupuk aku sing kasil minangka siji apik. Kanggo laku teori wewatesan, kanggo njupuk wektu, sampeyan kudu nglumpukake data uga dileksanakake liwat suwene wektu.

 

Nanging, wiwit hit ing teori, iku uga sing ana worth cobi.