Fitur - ndeleng liwat cara saka ombak ROM punika wektu kuwat

mesin Pachinko jackpot wis bejat munggah ing kabeh Manajemen ROM. Yen Minukere phase kuwat saka ROM, sing luwih dhuwur kemungkinan sing givin jackpot. Dadi, apa ana fitur saka phase sarujuk ROM, lan banjur ing liyane rinci panjelasan.
Yen
ROM kuwat, pratandha gampang kanggo mencet jackpot isa metu macem-macem. Ing tartamtu, produksi lan tekan, nyoba kanggo fokus ing carane hit. Contone, iku tekan lan kinerja, macem-macem produksi lan tekan bakal utawa panggonan seneng.
gawe ketagihan sawise
saben wis mandegake malah kurang, sampeyan utawa sink tandha saben andal ing panas kuat tekan. Kajaba iku, sampeyan nemu narik-bali ing abang wektu, etc. utawa dipun ing babak, aku sing bakal dadi wektu kuwat.

 

Banjur, ing wektu sarujuk, utawa kamungkinan kedaden wis sesambungan Chang, uga salah siji saka periode kuwat saka aliran jenis kemungkinan teka saya kanggo jackpot. Contone, tinimbang mungkasi mung amarga durung teka serangan ing apa jam luwih cendhek, kira 200 r?volusi nyoba kanggo muter sabar.

 

sadurunge mlaku metu saka kothak, sampeyan uga iku kaya bisa netes hit amba, Aku sing ana iku sing nemu. Ngiring dening aliran apik, iku ora gawe ketagihan, yen ana kaya sing teka kenek malah mandheg langsung ing saben ngisor, ana kamungkinan saka periode kuwat.

 

ngadeg kanggo fitur kuwi ing gerakan, iku bakal ing meja sing uga wis teka munggah karo fitur saka periode kuwat, aku sing uga sengaja muter nyoba.

 

Banjur, ing arane pachinko, ana tokoh nomer pamisah. model iki pinten bakal tokoh saka emergence lunga dening ngurangi customer. Mangkono pachinko toko, sampeyan utawa malah ganti imbuhan kuku lan kaya.

 

sisih pachinko arane, yen ora ngganti nalika nomer pamisah, sampeyan uga dadi dina sawetara wektu sarujuk nganti. phase kuwat saka ROM punika bab mung sing bisa katon langsung main ing. Iku, yen katon, utaman? ing graph data, bakal luwih gampang kanggo ngerti luwih.

 

paling apik ing basa kuwat saka data Kaya sampeyan ndeleng iku gelombang nomer total r?volusi lan graph line. Wiwit jackpot nganti, nyoba kanggo milih kacepetan meja cilik ing dina. Lan ing sing, ing platform sing teka saben 200 rotasi sadurunge lan sawise sabanjure ing ngadeg cilik gawe ketagihan, ayo kang sijine kamungkinan saka gelombang kuwat wis teka menyang lapangan tampilan.

 

sawise wektu normal, kuwat ngenali bates saka upset-urip, supaya iku penting kanggo mungkasi ing wektu sing bisa nggedhekake bathi tanpa investasi boros.

 

nalika urip biasa, utawa kanggo Rush kanggo upset urip kudu mbadek dening, contone, ing referensi kanggo data liwat. Saiki, wiwit iku angel kanggo nemtokake mung ing prilaku saka Tabel sampeyan muter, ayo kang bebarengan karo data kanggo nemtokake saka loro persepektif.