Horukon lan konfigurasi grup

Ing Horukon Jupuk, iku wis ngandika wis disebarake jackpot dening kelompokan mesin pachinko ing trafo. Dadi, punika bilih efektif ing Horukon Jupuk, aku pengin ndeleng apa ta iku saka hubungan antarane Horukon lan kelompok. mesin Pachinko wis disambungake dening trafo supaya diwenehi sumber daya.

 

ing nomer sing disambungake dening trafo, diarani minangka kang dipisahake saka papat lima kelompok. Utawa wis dadi klompok ing nomer mburi, utawa wis dadi klompok ing sisih-sisih kanthi-in nomer serial, dadi misale jek dadi kasunyatan sing loro wis diadopsi.

 

Kaping kabeh, nalika iku sampeyan pengin sijine metu hit amba, miturut hukum tartamtu, Horukon iku, Aku Performing pangadilan jackpot. Nerangake wektu jackpot dumadin? ditemtokake, Horukon punika ing basis klompok, tarik grup kanggo generate hit amba.

 

Ing klompok sing menang, jackpot wiwit kelakon, ing grup kanggo kang jackpot wis diwenehake, iku periode jackpot tartamtu metu. Kajaba iku, ing Horukon, supaya werni metu saka kabeh arane pachinko ing rata-rata, sarjana saka kedadeyan wektu lan hit amba kanggo generate hit amba, wis ngandika kanggo ngontrol.

 

kanggo sing, utawa metu iku Bias ing grup sing jackpot kamungkinan kedaden, kanggo mr?dhiksi klompok sing hit sabanjure amba bakal kelakon, amarga Neraiuchi punika Jupuk Horukon.

 

uga nggunakake sistem bukti asli pasuryan, nalika pilih wong nerbitake jackpot, uga spekulasi rife sing mengkono lotre grup.