Mriksa jangkah panggantos saka Xintai saka pachinko arane

Sawise marang wektu ing parlor pachinko kaya acara amba Ngandika saka panggantos Xintai, iku ana apa iki rampung ing jangkah saka babagan sapisan ing siji utawa sawetara sasi ing sasi. Saiki ana owah-owahan ing acara penting supaya narik kawigaten pelanggan, nanging kerep wis dadi Kerep cukup ora bisa dibandhingake. Ana uga siji angger jam njupuk, nanging jangkah kanggo nindakake panggantos Xintai, kondisi situs lan customer basa, bakal beda-beda dening kahanan bisnis pachinko. Ngandika ing kahanan lokasi

 

, ing arane pachinko ing arane pachinko lan ngarepe stasiun ing wilayah pusat, panggantos Xintai wis digawa metu saben minggu. Alesan kanggo iki sing, ing wilayah pusat lan ngarep stasiun, sampeyan wungu iku kompetisi niat kanggo Panti pachinko sing klempakan wis dadi kejem. Xintai, iku wis dadi komoditas penting banget supaya narik kawigaten pelanggan. tetanggan

 

saka pachinko arane iku, yen introduksi saka model popular ing jumlah gedhe, bakal dadi kahanan kudu ono dawah sing akeh mlaku. Supaya kanggo nyegah kahanan, iku bakal gantos dening ngenalke nomer sampeyan padha karo kanggo nomer introduksi saka kopi tetanggan tak informasi saka manufaktur. Ing arane pachinko saka downtown, siasat kuwi wis digawa metu saben minggu, aku jangkah saka panggantos Xintai wis dadi liyane lan liyane cepet.

 

Nanging, mesin pachinko bakal atusan ewu yen saben siji. Kanggo pertukaran ing Xintai, iku beyo owahan iku njupuk. Cepet Sawise sampeyan wis ngenalaken 10 Unit, iku bakal dadi unit saka mayuta-yuta yen.

 

iku, kasunyatan sing teka ing saham minangka expenses minangka saben minggu, lan panyusutan lan amortization, supaya luwih nambah income, punika terjemahan sing kudu Recovery prayoga. Pachinko arane, kayata toko chain duwe kathah, nanging bakal ora dadi luwih Recovery radikal, karo daya financial punika Panti pachinko abot, Panti pachinko luwih wis sijine ak?h Xintai wis ora geser iki mbalekake saka sawise dina panggantos sawetara yen, ana uga sing cilik ngendi operasi bakal tiba sadurunge njupuk bathi.

 

Saliyane, manufaktur pachinko arane, klempakan umum? ing Tokyo prefecture tetanggan Apa kowe. Ing cilik saka arane pachinko ing downtown, punika customer saka aliran cepet, sampeyan ora entuk dipeksa kanggo tuku kahanan Xintai wis tak ak?h seragam. Kosok baline ing cilik saka toko suburban, panggantos Xintai bakal bab setengah saka nyimpen downtown. Ngandika saka apa, kados arane pachinko saka downtown, lan kasunyatan sing nyimpen cilik kanggo saingan ing tetanggan, langganan sing ditanduri tengah, iku bag?an sing asring ora akeh gerakan.

 

saingan amarga maksud sampeyan sing katelu iku ora saiki, lan uga ngilangake sing perlu kanggo introduce mesin anyar ing ndhuwur ing cepet-cepet. Kajaba iku, supaya duwe basa customer uga dadi bisnis pusat biasa, kita kathah introduksi saka Tabel digunakake saka ngadeg mundhak paling anyar. Minangka iki, nanging jangkah panggantos saka downtown lan pinggiran Panti pachinko wis katon alesan ngapa beda, sampeyan ora perlu kanggo Recovery cepet yen dodolan Bane ngenalaken Xintai.

 

Xintai Kerep nyimpen saka panggantos wis, Dadi apa bakal dilakoni, utawa Recovery pesawat kanggo introduce amben kesed pas sak mengkono amarga sales lunga, ana mung watara kene ndeleng liwat ing pengamatan dina .
Toka
punika ukuran dodolan perusahaan, dadi misale jek akeh wong sing ora mimpin menyang idea saka milih restoran apik ing titik kuwi tampilan, ayo kang eling sethitik. Xintai Kerep nyimpen saka panggantos iku, Dadi apa bakal dilakoni, utawa Recovery pesawat kanggo introduce amben kesed pas sak mengkono amarga sales lunga, ana mung watara kene ndeleng liwat ing pengamatan dina.
Toka
punika ukuran dodolan perusahaan, dadi misale jek akeh wong sing ora mimpin menyang idea saka milih restoran apik ing titik kuwi tampilan, ayo kang eling sethitik. Xintai Kerep nyimpen saka panggantos iku, Dadi apa bakal dilakoni, utawa Recovery pesawat kanggo introduce amben kesed pas sak mengkono amarga sales lunga, ana mung watara kene ndeleng liwat ing pengamatan dina.
Toka
punika ukuran dodolan perusahaan, dadi misale jek akeh wong sing ora mimpin menyang idea saka milih restoran apik ing titik kuwi tampilan, ayo kang eling sethitik.