Awal sasi - ing awal arane pachinko saka fitur (periode Recovery utawa mbukak-urip)

※ Yen wis namung rakulino kanggo pindhah minangka gaya kanggo kabeh industri kanggo please

 

pachinko arane ing referensi, nanging aku ora bisa wis ngeweruhi, ing arane pachinko, lan wektu lan game gampang, bakal ana lan nalika iku ora . Ing speaking of ngendi sing arep ing wektu game, supaya ngerti, metu perlu kanggo netepke plans bisnis arane pachinko.

 

uga krungu ing industri sembarang, ana bab disebut uga rencana bisnis ing parlor pachinko, uga ing ngendi wae ing arane pachinko, kita operasi ing basis saka rencana bisnis iki. Carane akeh saka MediaWiki reged, lan operasi rencana saka ngendi lan carane Recovery, sampeyan bisa ndeleng akeh pachinko arane sing ngadeg ing sasi kapisan. Iku rencana bisnis siji sasi nganti pungkasan sasi saka ing sasi kapisan.

 

supaya entuk okehe rencana bisnis iki, kita ana ing wektu kang wektu lan koleksi acara, lunga kira-kira mutusak?. Mesthi, amarga iku rencana, iku uga ora bisa. Luwih, kasunyatan kuwi mung sing ora bisa iku saka arane pachinko. Ing

 

, awal sasi pachinko arane wis, apa jenis bisnis ana kanggo pindhah kanggo, aku pengin ndeleng. Awal sasi Panti pachinko, wis bisnis kaget ngati-ati. Saka awal sasi, amarga kita ora bisa ngetokake defisit a. imbuhan Nail, kopi biasane imbuhan pucuk ing wektu iku dhasar, kamungkinan metu kanggo ndeleng meja data bakal nggawe sampeyan tightening sethitik.

 

slot Padha ditrapake kanggo, ing paling kasus, nyetel 1, kanggo ing meja kamungkinan metu, sampeyan duwe Uchinaoshi utawa kaya ing setelan padha. Awal sasi lan ing Panti pachinko, pachinko loro slot, nyegah Desugi dikarepke, iku Awayokuba saka wektu nyoba kanggo tabungan rencana bisnis utawa luwih saka MediaWiki reged.
Dadi, iku bakal dadi kathah dadi sales pasif.

 

mesthi, ora ateges sing bakal mindhah minangka mesin aku panginten, ana uga sing cilik sing bakal metu. Nanging, sanajan kuwi, akeh tanpa utawa ngencengi kuku kebekan, ana uga kanggo ndeleng carane ngadeg. Total lan Nalika aku, Panti pachinko saka Jeksa Agung bisa ngetokake gas-laden ing awal sasi Koyone dadi cilik. Mung, kanggo nglindhungi jangkah bisnis normal.

 

kene, ana titik aku pengin fokus.

 

iku, ing awal sasi pachinko arane iku kasunyatan sing negara bisnis normal toko. Tanpa malah gelem kanggo nyelehake munggah ana, nanging kuwi panggonan kayata ora pikiran kanggo ngiyataken Recovery nganti ana. Everyone kopi sing arep kanggo muter normal pucuk pangaturan lan setelan kahanan iku, ana uga wektu sing katon vividly. Awal sasi iku, sampeyan bisa disebut wektu luwih, kang wis katon paling supaya ngerti toko. Malah ing imbuhan pucuk

 

, nalika viewed liwat siji sasi, utaman? ing awal sasi kahanan, mbukak iku, nggampangake kanggo paukuman saka sing tightened. Nanging, wiwit gas-kopi metu ora cukup prab?dan, iku asil ing kakehan investasi, iku wektu sing ora bisa dianjurake. Awal sasi, tanpa game amba, sing luwih apik pengabdian kanggo iku kanggo mirsani Panti pachinko.

 

mesthi, amarga iku periode wektu amba ora sikap sing Recovery, yen kene Ngawula, sampeyan bisa uga kadhangkala nyoba kanggo mencet. Kanggo njupuk awal sasi, wektu game siji sasi, nyoba kanggo ngenali kuwat. Iku wektu sing ora bisa pas. Awal sasi, tanpa game amba, sing luwih apik pengabdian kanggo iku kanggo mirsani Panti pachinko.

 

mesthi, amarga iku periode wektu amba ora sikap sing Recovery, yen kene Ngawula, sampeyan bisa uga kadhangkala nyoba kanggo mencet. Kanggo njupuk awal sasi, wektu game siji sasi, nyoba kanggo ngenali kuwat. Iku wektu sing ora bisa pas. Awal sasi, tanpa game amba, sing luwih apik pengabdian kanggo iku kanggo mirsani Panti pachinko.

 

mesthi, amarga iku periode wektu amba ora sikap sing Recovery, yen kene Ngawula, sampeyan bisa uga kadhangkala nyoba kanggo mencet. Kanggo njupuk awal sasi, wektu game siji sasi, nyoba kanggo ngenali kuwat.