Menang Carane Hanemono-Dejihane (konsep dhasar)

pachinko anyar, wiwit mesin Seven wis dadi subyek, aku sing mlebu malah wong-wong sing ora ngerti kang ngandika Hanemono. Wong-wong sing ngerti, Hanemono iku dadi kurang mbayari, iku uga sawetara wong sing mikir sing ora bisa menang.

 

Nanging, yen sampeyan ngerti sisih kangg? mesth?kaken supaya uga menang Hanemono, sampeyan isih bisa menang metu.

 

Kaping kabeh, lan banjur ing gambaran saka Hanemono. The Hanemono, nalika werni lumebu siji dijupuk kanggo lokasi tartamtu, bakal mbukak wings saka obyek karakter ing pasuryan saka pusat Papan. Sawetara obyek karakter, telung bolongan mbukak, dadi hit konfirmasi amba yen werni lumebu ing tengah wong bakal Hanemono.

 

bubar, nanging Hanemono sing ora ana maneh katon gampang, apa ana bab sing yen kaya sing menang carane, aku pengin ndeleng. Hanemono soko mungkin kena pengaruh dening kuku diatur kanggo luwih saka pitung mesin. Yen aku menang ing

 

Hanemono, ana perlu kanggo katon ing imbuhan kuku. Sawise aku banjur menyang nalisir, Yen sampeyan lagi imbuhan kuku, kamungkinan kanggo menang luwih saka pitung mesin bisa ngandika dadi luwih. Saiki, kita bakal introduce lokasi imbuhan pucuk pengin ndeleng supaya menang.

 

Kaping kabeh, iku imbuhan kuku ing sacedhake wiwitan chucker paling penting. Near wiwitan ,: loro-lorone iku, wong-wong sing mbukak mesthi apik. Iki alam ing crita saka pucuk apik ing sacedhake wiwitan chucker mbukak, nanging siji liyane, sing mung minangka penting minangka near wiwitan, punika imbuhan pucuk sisih disebut nembe boten ing ndhuwur kuku wiwitan.

 

kuku iki, lan tumenga, awit iku longkangan antarane wiwitan chucker, bakal luwih gampang kanggo ngemot werni. Yen sampeyan lagi imbuhan pucuk bagean disebut nembe boten, iku malah sanadyan tightened miwiti sethitik akeh, liyane kamungkinan kanggo ngetik wiwitan. Aku

 

kurang mbayari kanggo gulu, aku uga sawetara wong wis nyingkiri, nanging yen dibandhingake kanggo mesin Pitu, nggawe gampang kenek luwih saka Hanemono. kurang investasi Ing ibukutha, kanggo muter plugging adoh, amarga imbangan stabil gampang sethithik mbayari luwih saka pracaya ing wis arep nambah.

 

Jupuk digawe saka imbuhan kuku, yen lungguh ing meja imbuhan pucuk apik, iku mung cocog sawise. Yen diselehake ing wiwitan, yen sijine menyang pencet kanggo mbukak wings, amarga werni metu dheweke bisa menang, lan Seven mesin sing kontrol kabeh ing program, aku seneng lan beda bisa rasa.

 

ing siji wektu, jumlah mbayari gedhe aku ora bisa samesthine, anggere muter siji dina, aku sing menang alon dawa. Gesang Hanemono punika imbuhan kuku. Yen aku ngelingi iku mung, wektu bakal njupuk sethitik, ngandika sing gampang menang model dibandhingake Seven mesin.

 

bubar, aku bisa ora weruh kakehan, ana ing pangonan kuwi Panti pachinko sing wis ditetepake ak?h, kayata meja digunakake. Malah wong-wong sing shunned, titik kanggo menang, amarga mung imbuhan kuku, nyoba kanggo muter sepisan dening kabeh liya.