Kaluwihan lan cacat ngarahake model billboard saking arane pachinko

model signboard, Aku arep kanggo muter paling pelanggan ing arane pachinko, 's prodhuk Bintang. Signboard model, nanging beda dening saben toko, kita biasane ana akeh model saka seri long-ngadeg populer. Ngandika saka apa, seri populer metu Xintai saka jejere sabanjur?. Model saka seri padha, yen akeh Tsukaere minangka model pusate, toko iki kanggo model iki kamungkinan kanggo nggawe kuwat lan gambar.

 

Dadi, aku kaya kanggo njupuk dipikir ing kaluwihan lan cacat sing kenek tansah model tandha ing sembarang Panti pachinko.

 

keuntungan, iku sing stabil ing kabeh. Ing imbuhan pucuk tartamtu lan setelan Horukon, aku titik luwih sing relatif stabil. model signboard, amarga iku tandha nggawe werna toko gambar menehi jeneng, yaiku model sing bisa ora gampang utawa kanggo kabeh Tabel kanggo mesin Recovery. Ing tartamtu, yen ditanduri ana akeh kanggo mlebu model, cenderung kuwi bakal kuwat.

 

imbuhan pucuk bisa sing stabil, wiwit kacepetan saka, contone ewu yen tansah stabil, wis gampang ditandhani nganggo langkah investasi, iku gelut data-oriented bisa. Rata-rata watara, uga ing panggonan dhuwur billboard model saben dina, dadi manunggal luwih cepet saka saben, ing liyane kenek alamiah ing saben. Sing liyane data, supaya uga bisa digunakake minangka materi netepake kanggo maca gelombang Horukon lan gelut ROM bakal ana ing rawan.

 

Kajaba iku, wiwit model billboard asring pachinko arane sing wis diinstal liyane nomer, iku imbuhan pucuk kabeh meja saben dina, bakal ing wektu mokal. Yen saka Horukon pesawat saka Hanemono kanggo nyetel werni metu karo imbuhan kuku, nomer cilik minangka toko gedhe gedhe, ana siji saka Sastranegara sing Yahoo di tunda.

 

kerugian ing iku, ngandika saka apa, tenan kanggo mlebu model, mundhak biasa, iku nggayuh saka platform punika angel. Ditanduri, sing lagi arep ngunjungi ngarahke ing model billboard saking toko. Everyone, iku ngarsane sing disabetake nambah sing ditanduri kanggo mlebu model Aku ana.

 

kanggo sing, ditanduri pachinko toko karo kathah, noto ing pemandangan-opening apik, mung mlebu model saka esuk kang dadi kahanan panggonan dhuwur. Wave Tabel apik saka model saben billboard sing ora njagong mudhun kanggo pindhah ing siji esuk. Kita nyoba kanggo nambah keuntungan lan cacat saka model gedhe, luwih manfaat, ing rata-rata, asring, bakal mlebu model. Yen ilang ing model milih, iku uga ngati-ati iku kanggo nyoba kanggo mencet model papan reklame.