Informasi sing diklumpukake kanggo nggawe jaringan kontak karo wong kang nglindungi, Pachipuro ing Panti pachinko

Aku sing ana pelanggan sing ndeleng saben-saben sampeyan pindhah menyang parlor pachinko. Pelanggan sing mangkat saben dina Shigeku mlaku saka pegawe kuwi, diarani minangka pelindung ing industri pachinko. Lan, senajan aku mikir dipercaya ditandhani karo gampang ditepungi, sawetara wong disebut Pachipuro mangan ing pachinko ing.
Ing
pachinko arane, Pelanggan padha dianggep Sejatine Pachipuro, Carane bisa asring begalan, nanging uga saka hard kanggo ngomong. Ing Pachipuro kuwi utawa sing apa iku paling apik kanggo nggawe sambungan pribadi karo ditanduri, nanging wong sing kudu dadi kenalan menyang ombone sing ngomong, aku sing mesthi apik.

 

ditanduri kalebu, nanging ora uga gumantung ing acara lan wektu Recovery, iku bakal pindhah menyang pachinko arane padha ing basis saben dina. Pachinko favorit iku, mesthi, nanging ditanduri sing biasane sing kaya kanggo toko dhewe.

 

pitakonan apa wong wis ngerti, nanging bakal kelakon ing crita liyane, amarga iku terjemahan kanggo pindhah menyang pachinko arane padha saben dina, kita ngerti ngadeg nggoleki gerakan uga paling. Contone, sing platform iki, Toka iki ketagihan kakehan wingi, kita wis akeh investasi, bicara kayata medal maneh Sawise ngowahi akeh metu kakehan, kowe utawa krungu macem-macem ing chatting.

 

Miturut idea kanggo nggawe sambungan pribadi karo ditanduri, saka data, sampeyan bakal seperti ora bisa maca gampang, iku bisa kanggo njaluk gampang. Biasane, utawa ana karya, aku sing ana malah nalika angel kanggo pindhah menyang parlor pachinko saben dina. Alexa

 

saka ditanduri, nanging sampeyan bisa uga sok-sok iku kaya apik anyhow, supaya sampeyan utawa kula kanggo njl?ntr?hak? sing dipikir apik kanggo informasi luwih lengkap, pirsani nganggo. Ana paling keuntungan dadi kanggo njaluk bebarengan karo ditanduri.
punika sambungan pribadi saka
banjur Pachipuro, nanging aku iki jebule cukup nyata angel. Nanging, yen aku bisa kanggo nggawe sambungan pribadi karo sembarang kasempatan Pachipuro, aku iku ora mangu dadi reassuring sumber informasi kanggo luwih saka ditanduri.
_x 000D_ Pachipuro punika, amarga padha supaya urip ing pachinko, wis sinau substansial. Saben spek lan kinerja utawa, baris wewatesan, kayata yen kanggo mungkasi utawa nalika anggempur, panginten kanggo duwe macem informasi kanggo saben model.

 

Nanging, ing cilik saka Pachipuro, kados biasa, kowe sak ing bunderan sing arane pachinko ?ca ing panelusuran menang. Iku ora ateges ana saben dina kanggo ing Panti pachinko padha, wong-wong sing ora pindhah mung kanggo toko pachinko padha nanging mesthi, uga wong-wong sing pindhah menyang macem-macem Panti pachinko, uga pinanggih uga ditemtokake sing

 

Pachipuro, aku sing angel . Sing paling apik iku, aku ora ngerti Pachipuro, iku dadi kanca karo wong sing tansah uga metu. Nalika aku nyoba kanggo diajak, yen utawa Kuwashika 'ing mesin informasi, ana kamungkinan sing njaluk kanggo menehi informasi bener.