Mriksa fitur-pakulinan kang pachinko arane [Horukon Set Operations]

Nalika ak?h wong sing banjur kanggo muter ing parlor pachinko, aku kanggo mriksa data ing lamp data. Yen sampeyan ora katon ing data, ing kang platform apa jenis aliran, ora ngerti wis teka munggah karo. lamp data informasi data saka pelanggan. Ing cara sing padha iki, kita duwe mesin sing uga ing toko kanggo ngganti lampu data.

 

■ Ing

 

pachinko arane lan Horukon, wis ngatur ing mesin kang wis ngandika marang toko komputer formal kabeh data. Ngandika saka apa katon ing Horukon, ngandika ing siji saka Tabel game, nomer implantasi lan nomer jackpot kaping lan jumlah dipasang, lan, sing apa wis metu ing tingkat saka carane akeh, wis di sedot munggah nganti data disebut minangka mesin pamisah sampeyan.

 

liyane uga, lan saben data kanthi jumlah ongko lan kopi kab?h data kanthi jumlah ongko kanggo saben pulo, sampeyan kudu kanthi ngatur macem-macem data.

 

Horukon, supaya sampeyan kudu nambah data akurat, dening kabecikan saka sawijining orane, sisih pachinko arane, deteksi awal lan Gagal ditemokak? ngadeg saka lungo menyang tumindak, uga, lan uga bisa mriksa masalah kayata wiring metu Aku duwe. Ing lurung-lurung

 

, utawa aku sijine cara nyekel sing wis ngandika Horukon Jupuk. Pancen, dadi misale jek kaya ana uga Horukon sing tumindak kuwi bisa dadi. Sarta apa kang ngandika ngrebut bale conserver, kang ngandika iki uga disebut minangka kaweruh menang pakulinan kang Horukon iki. Sesuai karo owah-owahan

 

mbayari lan kemungkinan kanggo kahanan nyimpen, punika bilih operasi bisa. Wiwit Horukon uga mesin, sing metu punika bab disebut pakulinan mesin.

 

Contone, apa sing asring diarani, supaya nuduhake Toka jackpot punika volley saben siji, supaya bal metu metu, sawetara montor ing saben pulo, sijine werni utawa, uga mung meja pojok punika Toka kenek, mburi nomer, wis ngandika bisa utawa dirilis sengojo mbayari klompok tartamtu.

 

arep dijupuk eyeing iku Horukon cara nyekel.

 

_x000D Ing _, utawa kanggo ndeleng lokasi khusus punika nalika Performing Horukon Cidra?

 

konfigurasi klompok

 

Horukon ora dimaksudak? kanggo nyetel salah siji dening siji mbayari sacoro apik, punika bilih bisa diapusi kanggo saben bongkahan saperangan generasi.

 

Mesthi, minangka ing, kayata limang Unit saka mburi nyimpen ing grup, lan iki bisa nggawe massa prasaja, amarga sing cetha curiga mikir, utawa Mlayu siji, Kakudai utawa utawa, dip?rang dadi saben nomer mesin ana, saben pulo, lan ing, ana pola dening toko macem-macem. Miturut ndeleng liwat iku, iku mundhak kemungkinan kanggo njaluk ngadeg kuwat.

 

zona wektu

 

Horukon uga krungu Dhiskusi uga bisa kayata kanggo nerbitak? werni metu mung sawetara wektu. Apa asring kanggo nyoba kanggo nerbitak? mbayari toko ing sembarang zona wektu, sampeyan bisa teka menyang tampilan kanthi nekani dawa. Contone, operasi punika ing zona wektu kanggo dadi puncak, kayata kanggo sampeyan bisa nyimpen sing pengin mr?ntahak? kanggo pelanggan liyane kanggo nerbitak? mbayari, ing esuk, lan dirilis n?ng zona wektu cilik pirsawan, memfavoritake ditanduri iku kanthi bisa crita minangka bisa.

 

utawa terus arep ing dina sing padha ing minggu iku, tanggal zona wektu

 

, sampeyan bisa pakulinan metu ing padha kasebut kanthi teliti, diamati. Payday sadurunge utawa relatif manis, supaya ing utawa manis luwih ing weekdays. Mangga nyoba kanggo mirsani fitur saka nyimpen sing iku liwat.

 

 

kanggo cara nyekel
Horukon kanggo Pros lan cons dip?rang, Sawetara wong mikir sing nggunakake sawetara kopi, ana wong sing ora nggunakake bab kuwi. Aku ngomong salah siji, iku positif gegayutan cara nyekel Horukon. Loro saka utawa ala Horukon apik, temenan Tabel tartamtu, mung pulo tartamtu, amarga aku weruh pemandangan sing wis mbledhos mung kaping tartamtu sedina-dinane. Senajan gambling

 

, pachinko toko ngerti Aja mandheg nerbitake mburu lan MediaWiki.

 

Uga, nalika Performing jinis tartamtu saka acara (umpamane :! Eva kuat mediasi), mung tenan imbuhan kuku, utawa bakal bisa kanggo liven wiwitan Eva pulo? Ora ketompo carane pucuk Gabagaba, sing kanggo ora arep dibukak nalika nyata akeh bisa katon, Dadi ngomong apa, ngadeg kuwi kemungkinan hit amba 1/400 iku, uga bakal bisa kanggo superimpose a nduweni jackpot apa Unit Uga?

 

ing verge saka nutup acara kuwi, iku kudu ngeweruhi kanggo mriksa Robo data. Cetha Suami kemungkinan hit amba dhuwur. bab kuwi kedadeyan saben dinten. Aku Dadi bab ombone Horukon cara nyekel tartamtu, ora ana ing sikap positif.