Horukon Works

Yen sampeyan ora ngerti uga, sing arane pachinko ing Horukon iki, misale jek sawetara wong sing diduga ilegal, kayata remot, asli ora mesin kuwi bab. The Horukon, yaiku singkatan saka Hol komputer. Ngandika saka

 

apa apa mesin saka, ana rong tujuan roughly dip?rang dadi. Lan sing katut di sedot munggah dening aggregating meja saka data, kayata dodolan lan MediaWiki reged lan implantasi, iku bakal pindhah munggah ngawasi penipuan. Ing cendhak, The Horukon, bakal kasunyatan sing mesin sing saged data. Kaping kabeh, iku data, mesin amarga wis di sedot serep data kanggo Horukon wis diinstal ing siji platform siji. Narik wiring saka

 

ngadeg, iku mekanisme sing teka munggah ing data kang kanggo nyambung menyang mesin. Ayo data iku munggah, lan dodolan lan MediaWiki reged saben meja, nomer nyopir kanggo iku, data dibutuhake kanggo bisnis, kayata rega unit werni kanggo dodolan kanggo liyane, Horukon wis nampani sinyal saka meja, iku bakal di sedot munggah ing nyata-wektu .

 

ora mung siji saka data, data tartamtu utawa data lan model saka unit pulo, iku wis dadi bisa ndeleng kopi kab?h data.

 

Wiwit data wis teka menyang nyata-wektu, alangan, kayata nalika ana lack of wiring uga wis dadi bisa langsung sok dong mirsani. Kaya data sales, ing syarat-syarat bener Performing bisnis, sampeyan bakal data pancen perlu.

 

kanggo nomer iki adhedhasar, aku bisnis kayata dina ing ngisor iki kuku pangaturan lan setelan. Ing industri, aku mikir yen ana data sales dina sabanjure rencana bisnis ora di bangun, nanging bebarengan ing parlor pachinko. Nalika

 

ana data, bisnis punika sampeyan ora bakal bisa kanggo ing kabeh. Lagi ngomong ing

 

lurung-lurung, utawa bisa ngontrol saben ing Horukon, iku fitur kaya kita bebas ngontrol yen goal sales Uchikome ora dilengkapi.

 

※ Nanging, Uga krungu Dhiskusi saka Panti pachinko uga kerep nggunakake Horukon sing dilengkapi karo fungsi kuwi. Punika arep dijupuk kanggo kauntungan saka kasunyatan iku Horukon cara nyekel.