Horukon fitur kurang-pesawat, ndeleng liwat cara ing wektu

Ing komputer, lan pesawat sales, iku Jupuk bale conserver iku bisa ngontrol mbayari. Minangka tataran kanggo nemtokake persentasi saka mbayari, dhuwur-pesawat, setelan tengah, punika bilih setelan kurang sing. Ing, kedadean sing ana ing setelan kurang yen sampeyan pengin kanggo ngenali ahead wektu, kita bakal katon ing apa ana kuwi apa-apa kuwi. setelan kurang amarga ana liyane kang mratelakake panemume, sing akeh ndeleng liwat gampang karo setelan dhuwur.

 

contone, ora ana maneh teka tekan normal, lan asring ora teka tekan malah ing jam apa luwih cendhek, bakal biasane gampang kanggo mbusak rangsangan Atsurichi, tekan demo iku bias bisa katon mung ing bab padha, uga linuwih dumadakan tekan kurang sing tarik jackpot, iku bakal katon akeh panemu related kanggo efek tekan. Yen katon ing cara iki, setelan kurang iku umume kaya lagi teka saya duwe pendapat sing bisa ditemtokake ing bagean related kanggo produksi.

 

Banjur, gejala sing sabanjure paling umum, malah yen akeh alangan narik hit amba, gampang narik mbayari kurang kenek, iku ana uga kedadean saka post-jackpot sing ora pullback ing apa jam luwih cendhek.

 

Kajaba iku, ing cilik saka setelan dhuwur utawa setelan penengah, nanging ana sing saka kedadean kuwi minangka werni wis di sedot ana kanggo miwiti, ing setelan kurang, uga ngrambah werni ing sacedhake wiwitan kanggo nalisir, kanggo miwiti cukup tanpa ngetik, iku kedadean ana sing perantauan sak.

 

Nanging bab kuwi, dadi misale jek sawetara iku bener kelakon, iku tanpa syarat amarga uga gumantung ing imbuhan saka pucuk, lan kabeh njupuk Panggonan kanggo mesthekake setelan kurang nalika, menyang pendapat ngelawan sing ora bisa dadi apik nanging sawetara.