Ing bab punika penting nalika squeezing meja Yahoo kanggo ndeleng graph slump ing parlor pachinko

Anyar pachinko arane, layar gedhe karo mesin disebut data Lobo, kopi sing diinstal wis dadi akeh. Toko bukaan ngarep lan counter sadurunge, etc., ing mesin wis diinstal, Tabel game anyar siji per data, lan kemungkinan jackpot saiki, nganti kenek lan graph mbayari transisi disebut graph slump sampeyan bisa ndeleng gelombang, kayata nomer r?volusi.

 

Uga, ana data Robo Panti pachinko, nerangake karo counter data ing saben meja.

 

bakal kanggo counter apik padha peran, nanging saya iku jumlah cilik saka informasi minangka dibandhingake Robo data. Iku kaya mengkono, ak?h informasi data Robo katon, nanging data sing arep paling dikenali ing punika saben mati lan grafik mbayari transisi.

 

The mbayari transisi graph, lan kahanan saka dina werni siji Sunrise lan ketagihan kanggo tabel ing grafik garis, apa iki gampang kanggo ndeleng. Mbayari utawa ing wektu saka hit amba, kahanan lan saka Chan dadi, sampeyan bisa mriksa ing jurusan ketagihan sakteruse.

 

minangka ndhuwur lan ngisor gerakan punika platform panah saka graph line iki, bal metu saiki stabil, bakal angel kanggo Yahoo ngadeg ketagihan.

 

※ Mesthi, ana wis mesthi uga bisa sing mung wektu kuwat saka Horukon nalika mower ing lenggah ing ngadeg kang saiki stabil.

 

ndhuwur lan ngisor gerakan kasar ngadeg saka graph iki, prab?dan abot saka gawe ketagihan lan saben, malah dina sadurunge kuwat, nalika ora ngerti ombak katon dumadakan upset, tab?l kang ana bebaya ketagihan. Nanging, ngadeg kuwi, awit ana uga daya mbledhos, nanging punika extremes, kita uga bisa dadi kasunyatan sing platform sing bisa samesthine kanggo jotosan tembung liyane.

 

Lan, Aku arep kanggo katon ing sumur iku kemungkinan platform.

 

mesin pachinko iku, nanging ana kemungkinan hit amba, sing nggantosi dhewe saiki kemungkinan jackpot saiki karo iku, bakal ngadeg kemungkinan. Nguripake (Unit saben jackpot kemungkinan) kakehan, bakal dadi guide apa wis teka jackpot siji. Umum?, Tai iki 確 Yen tingkat punika 180 utawa kurang, iku bakal dadi mata Yahoo saka platform.
lan
dadi luwih saka 180, uga tambah investasi nganti kenek, dadi utawa keseimbangan uga mbalekake bisa dadi metu. Nanging, kanggo nemokake platform kuwi 180 utawa kurang, kasunyatan punika cukup gedhe.

 

Kajaba iku, ing robo data, sampeyan bisa ndeleng pachinko ing nyimpen kabeh data. Yen kita sacoro apik konfirmasi, utawa wis baris kuat iku lanang ngadeg saka kemungkinan sudhut meja pancikan lan slump graph, ngadeg kaya ing pulo cedhak gapura, akeh kuwi, uga bisa dadi dijupuk pakulinan bisnis sampeyan.

 

Kaping kabeh, arep model sing pengin kanggo mencet, mbayari cedhak baris terus ngadeg mung graph transisi bisa utawa, pilih meja asring kanggo tetep ndhuwur tinimbang rata-rata baris, ing siji, iku ngadeg kuwat grafik slump saka, sampeyan bisa uga pengin cocog kanggo milih meja kurang mung bisa ngadeg kemungkinan.

 

diselehake ing papan dolanan, ing kasus saka mung data counter ora nyimpen pachinko, sampeyan bisa ora metu kemungkinan trapezoidal. Ing

 

saiki, amarga ana uga counter data sing bakal nampilake nomer total r?volusi, ing cara pitungan iki ngenalaken sadurung?, Ampun math dhewe. Saka wuta serangan uga, wong sing disabetake kanggo mriksa probability, bab ngendi sampeyan bisa menang malah liyane. , Pilih meja asring kanggo tetep ndhuwur saka rata-rata baris, wektu iki, sampeyan saka graph slump saka ngadeg kuwat, uga game kanggo milih meja kurang mung bisa ngadeg kemungkinan.

 

diselehake ing papan dolanan, ing kasus saka mung data counter ora nyimpen pachinko, sampeyan bisa ora metu kemungkinan trapezoidal. Ing

 

saiki, amarga ana uga counter data sing bakal nampilake nomer total r?volusi, ing cara pitungan iki ngenalaken sadurung?, Ampun math dhewe. Saka wuta serangan uga, wong sing disabetake kanggo mriksa probability, bab ngendi sampeyan bisa menang malah liyane. , Pilih meja asring kanggo tetep ndhuwur saka rata-rata baris, wektu iki, sampeyan saka graph slump saka ngadeg kuwat, uga game kanggo milih meja kurang mung bisa ngadeg kemungkinan.

 

diselehake ing papan dolanan, ing kasus saka mung data counter ora nyimpen pachinko, sampeyan bisa ora metu kemungkinan trapezoidal. Ing

 

saiki, amarga ana uga counter data sing bakal nampilake nomer total r?volusi, ing cara pitungan iki ngenalaken sadurung?, Ampun math dhewe. Saka wuta serangan uga, wong sing disabetake kanggo mriksa probability, bab ngendi sampeyan bisa menang malah liyane.