Ndeleng liwat konfigurasi klompok Horukon ing arane pachinko

Tembung pachinko saka konfigurasi grup, biasane biasane bisa tembung ora pati ngerti Yen sampeyan lagi ing sampeyan fun pachinko, sampeyan ora njaluk bantuan nanging bilih konfigurasi grup dhewe ora bener. Awit ana uga akeh wong sing ora njaluk digunakake akeh banget krungu, kita bakal Brief gambaran. mesin Pachinko uga, ora bisa lan ora sumber listrik. Iki wa?, nanging sumber daya dibutuhake, biasane ngarep 100 volt.

 

Nanging, amarga sumber daya saka mesin pachinko 24 volt, lan dadi energized iku, iku bakal kumelun bakal mabur sekring. Kanggo ora nglakoni, sampeyan kudu trafo Ngonversi voltase.

 

sing disambungake disambung kanggo siji trafo iki, aku kaya kasunyatan sing konfigurasi grup. Konfigurasi grup, ana telung jinis utama. Sisih-sisih kanthi-konfigurasi kanggo nomer mburi konfigurasi, padha ana konfigurasi ora duwe aturan baku. Ngenali konfigurasi grup, ana pilihan nanging kanggo mirsani.

 

mung bisa, aku sing apike mirsani mlebet pulo asring kenek.
Ing konfigurasi klompok
, minangka bisa netes kenek magepokan karo grup sing padha karo saben liyane, koyone sing sinyal wis teka saka conserver bale. Carane kanggo ngenali konfigurasi nomer paling enom, nomer cilik mburi platform sing hit amba nomer padha, sing luwih dhuwur kamungkinan saka konfigurasi nomer paling enom.

 

ngadeg iku adoh menit, marang, dadi misale jek angel mangertos lan ora kanthi mirsani nang arane pachinko. Banjur, iku sisih-sisih kanthi-konfigurasi, iku gampang kanggo ngerti dadi dibandhingake siji konfigurasi mburi sadurung?. Yen

 

kok, amarga asring digaw? saka papat sisih-sisih kanthi-ing limang kelompok, sampeyan jackpot kamungkinan kedaden sisih dening sisih. Muga-muga ora lumaku watara, sampeyan bakal weruh yen pengamatan ing titik. Yen ing sisih-sisih kanthi-hit ing

 

jejere sing klempakan, iku mundhak tentrem konfigurasi sisih dening sisih. Ing tembung liyane, pengamatan luwih saka nomer meja sing kenek jackpot, nomer paling enom Sing liyane hits meja padha, sing luwih dhuwur kamungkinan saka konfigurasi nomer paling enom, nalika hit ing

 

sisih-sisih kanthi-ngengingi klempakan iku, misale jek kaya kasunyatan sing ana kamungkinan dhuwur saka konfigurasi sisih dening sisih. Akhire, punika konfigurasi ora duwe aturan baku, konfigurasi ora duwe aturan baku iku aku banget akeh punika angel ngomong. pulo

 

ana cilik dadi utawa duwe adoh, lan wis tau ing grup sing padha, iku akeh wong ora sok dong mirsani. Ing kasus kaya mengkono, lan nyoba kanggo mirsani pulo hit wis klempakan, iku uga gampang mangertos.

 

tanpa sisih dening sisih, nalika iku ora kamungkinan ing konfigurasi mburi mengkono iku sing ana kamungkinan dhuwur saka konfigurasi ora duwe aturan baku. Aku sing wong duwe ngerti, kalebet kasunyatan sing ana bab-bab sing konfigurasi klompok, nanging, ing kasunyatan, kuwi konfigurasi klompok ora ora ana.

 

The konfigurasi grup dikenal, yen Asobere lungguh ing ngadeg saka konfigurasi padha, nanging bilih kemungkinan keno hit saka sabanjure luwih, ing konfigurasi klompok ora dhewe nyimpen, punika technique sing ora bisa digunakake.

 

First, lan Panti pachinko kasebut kanthi teliti, diamati, iku luwih aman sing gaya kuwi wis diwiwiti lan diselidiki saka titik apa utawa ora katon. konfigurasi grup kuwi wis ora ora ana.

 

The konfigurasi grup dikenal, yen Asobere lungguh ing ngadeg saka konfigurasi padha, nanging bilih kemungkinan keno hit saka sabanjure luwih, ing konfigurasi klompok ora dhewe nyimpen, punika technique sing ora bisa digunakake.

 

First, lan Panti pachinko kasebut kanthi teliti, diamati, iku luwih aman sing gaya kuwi wis diwiwiti lan diselidiki saka titik apa utawa ora katon. konfigurasi grup kuwi wis ora ora ana.

 

The konfigurasi grup dikenal, yen Asobere lungguh ing ngadeg saka konfigurasi padha, nanging bilih kemungkinan keno hit saka sabanjure luwih, ing konfigurasi klompok ora dhewe nyimpen, punika technique sing ora bisa digunakake.

 

First, lan Panti pachinko kasebut kanthi teliti, diamati, iku luwih aman sing gaya kuwi wis diwiwiti lan diselidiki saka titik apa utawa ora katon.