phase Recovery Jendral Panti pachinko, fitur-ndeleng liwat cara

※ uga pungkasan

 

pachinko arane Mangga deleng minangka gaya saka industri kabeh amarga iku perusahaan komersial kudu duwe bathi saben dina. Yen mikir supaya, nanging iku translation uga bisa ndeleng sing saben wektu Recovery dina, antarane wong-wong mau, dina iku ing nunggu amba bathi saka biasanipun, bakal bener tanggal koleksi diarani ing arane pachinko. Ing kuwi dina koleksi, supaya dadi ora kanggo dadi mundhut gedhe, ayo kang katon ing cara kanggo ngenali kekarepane bakal dina wis mbalekake.

 

uga menyang parlor pachinko rawuh everyone, Aku sing ana mesthi dina bener. Pachinko arane saka tanggal koleksi, katon akeh kopi sing kira-kira setengah detik sasi. Iki bakal beda-beda gumantung ana ing wektu kang kopi acara lan panggantos Xintai. Carane kanggo ngenali sawetara dina iki wektu Recovery kuwi, sampeyan bakal isih imbuhan kuku.

 

garis tapel wates, kayata nyetop, nanging iku karakteristik saka periode Recovery imbuhan pucuk abot, ana bagean sing aku pengin tetep nggoleki liyane. Iku, yen mbayari wis langsung ngilangi, iku utawa ora. Ing istilah pachinko sing mbayari, disebut TY ing. Nglereni ing TY, iku performs imbuhan pucuk liyane saka wiwitan, lan Chirase werni, iku cara kanggo ngurangi rasio kanggo ngetik wiwitan lan penyerang.

 

Uga, yen Re Chirase werni, uga wis worsened werni sawise jackpot, aku bal metu katon langsung. Ing phase Recovery saka arane pachinko, iku wis dadi ak?h pancikan saka imbuhan pucuk kuwi. Kanggo mbedakake antarane pucuk, nanging wis cukup angel, pola Toka wis diputer kakehan, yen tampilan sing werni langsung ngilangi, sampeyan bisa luwih kira-kira Yen menowo play pachinko. Awit sampeyan ngomong sing fitur dumadi ing imbuhan pucuk periode Recovery, please elinga kabeh liya. Ing cilik saka

 

Hanemono, sampeyan kudu utaman? urusan mripat ing TCTerms kuwi. Kajaba iku, ing cilik saka kayata mesin CR, supaya ana uga kamungkinan sing imbuhan ing cara Horukon, bab iku bakal uga apik supaya malah ing sudhut sirah.

 

akhir minggu lan preian umum, pachinko sing uga panen sing ngerti nyimpen bakal akeh. Iki utaman?, kayata toko stasiun lan kopi kanthi pedunung, sampeyan bakal kerep kathah nyimpen customer ing malah ing weekdays. Kayata toko suburban, ing nyimpen sing ora samesthine kanggo mbukak ing weekdays, malik kanggo sijine metu siji saka Saturday lan Minggu, ana salah siji uga toko sing nindakake bisnis, kayata sing diklumpukake.

 

Lan, sing bakal mbalekake tanggal ing sembarang Panti pachinko, ana dina sing wis tetep. Iku, Xintai sudhut saka sak preian Golden Minggu lan reopening nganti sabanjur? mentas dibangun luwih becik uga, nanging nganti pungkasan sasi saka 25 ing saben sasi banget. Nganti ing 25th ing saben sasi preian consecutive, wiwit beras malah katon karo dodolan MediaWiki reged dhuwur wis samesthine, iku bakal tansah mbalekake ing sisih pachinko arane.

 

Kajaba iku, wong-wong sing padha kasengsem ing majalah, lan sapiturute uga Xintai iku, supaya sampeyan muter saka dhewe, sampeyan duwe ora perlu kanggo sijine metu. Bill Machinery kudu uga diklumpukake, iku bakal mbalekake ono ngadeg game. Xintai wis salah siji kenek ing dina pisanan Xintai, iku sing ana kemungkinan sing masalah paling apik kanggo serangan ing wektu nalika kalem sethitik. Lan kaweruh ing

 

pachinko arane saka tanggal koleksi, please ati-ati ora kanggo investasi boros. Nanging, apa utawa ora ing tanggal koleksi, mung kita wus, amarga aku ora ngerti bgt, bakal metu kabutuhan kanggo mencet pancen. Supaya dispense karo minimal investasi, ing kopi saka kahanan lan kuku Saenipun, wis dadi kanggo ndeleng sanajan sethitik. Supaya sampeyan muter, et al., Wis ora perlu kanggo sijine metu. Bill Machinery kudu uga diklumpukake, iku bakal mbalekake ono ngadeg game. Xintai wis salah siji kenek ing dina pisanan Xintai, iku sing ana kemungkinan sing masalah paling apik kanggo serangan ing wektu nalika kalem sethitik. Lan kaweruh ing

 

pachinko arane saka tanggal koleksi, please ati-ati ora kanggo investasi boros. Nanging, apa utawa ora ing tanggal koleksi, mung kita wus, amarga aku ora ngerti bgt, bakal metu kabutuhan kanggo mencet pancen. Supaya dispense karo minimal investasi, ing kopi saka kahanan lan kuku Saenipun, wis dadi kanggo ndeleng sanajan sethitik. Supaya sampeyan muter, et al., Wis ora perlu kanggo sijine metu. Bill Machinery kudu uga diklumpukake, iku bakal mbalekake ono ngadeg game. Xintai wis salah siji kenek ing dina pisanan Xintai, iku sing ana kemungkinan sing masalah paling apik kanggo serangan ing wektu nalika kalem sethitik. Lan kaweruh ing

 

pachinko arane saka tanggal koleksi, please ati-ati ora kanggo investasi boros. Nanging, apa utawa ora ing tanggal koleksi, mung kita wus, amarga aku ora ngerti bgt, bakal metu kabutuhan kanggo mencet pancen. Supaya dispense karo minimal investasi, ing kopi saka kahanan lan kuku Saenipun, wis dadi kanggo ndeleng sanajan sethitik.